sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Eiku se on pullo- Mitä eroa on kuningaskunnalla ja tasavallalla?  
- Mä tiedän, mä tiedän; tasavallassa on kuninkaallisia paaaaaljon, paaaaaljon enemmän!
---

- Oletko harrastanut laulua - onko mitään meriittejä?
- Oon harrastannu.....hmmm meriittejä, ei oikeestaan...tai oon mä kerran tangokuningas ollut!
---

Iltalehti on siinä mielessä hyvä väline seurata Seinäjoen tangomarkkinoita, ettei siinä ole ääntä mukana. Uudesta kuninkaasta otsikoivat hänen sanoneen voittonsa jälkeen: olen tyhjää täynnä!
---


Asia oli ilmeinen jo aikaisempien lausuntojensa perusteella.
Varmaan kohta tulee juttu: Isoäiti hyppii taivaan tasakäpälää voittoni vuoksi!


Mylvimistään en ole kuullut.


(kuva: iltalehti.fi)

2 kommenttia:

 1. Moisia kuninkaallisia kasvaa tätä nykyä kuin sieniä sateella. Erotuksena mainittakoon kuitenkin, että useimpia sieniä voi syödä.

  Tangokuninkaallisia ei voi suositella hyvällä tahdollakaan syötäväksi, ainakaan ennen kunnollista ryöppäämistä.

  Monet takavuosien kuninkaallislajit hoitavat ryyppäämisen myös ihan itse, mutta se ei välttämättä poista myrkkyä vaan monesti pikemminkin päinvastoin.

  Lehdistä voi usein seurata, kuinka juopuneet tangoihmiset myrkyttävät ilmapiirin jutuilla avioeroista ja veneessä asumisistaan.

  Myös tangomarkkinoilla ilmapiiri on sellainen, että monet myrkytysoireita saaneet tavalliset pulliaiset äityvät väkivaltaisiksi ja alkavat murjoa kanssaihmisiään naamioon.

  Pahimpina vuosina varsinaisia kuninkaallisten myrkytyksiä sattui kerran- pari viikossa, koska kuninkaallisiakin valittiin silloin enemmän.

  Nykyään kuninkaallisten määrää on pyritty karsimaan valitsemalla vain yksi vuodessa. Tällöinkin laatu korvaa määrän, ja seiskalehti pärjää varmasti jatkossakin myös tällä julkkispotentiaalilla.

  Valitaan vain sellaisia kavereita, joilla on se tietynlainen tyhjä katse silmissä ja kruunu päässä, niin meillä ei ole hätäpäivää!

  VastaaPoista
 2. Eräs kansanedustaja sanoi/lauloi/määkyi nuorempana:"kun rytmi on riittävän raju, ryömii rammatkin mukaan!"

  Kehitys kehittyy, nykyisin myös kuolleet on valjastettu mukaan tangon taikaan, kuten zombileffoissa ikään; "aion satsata enemmän kilpailujen taustatyöhön vasta kuoltuani, silloin kun jää enemmän aikaa".

  "Isoäiti sanoi: mä meen nyt, mut kauheesti stemiä sulle, suvun ruma ja tyhmä poika!"

  Tulevaisuuden laulajan cv:ssä voisi olla esimerkiksi yksi tangokuninkaallisuus, kaksi x-factor palkintopallisijoitusta, muutama y-office semifinaalisijoitus ja sokerina pohjalla Tyrnävä got talent-voitto peräti kahdesti.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)