perjantai 2. heinäkuuta 2010

Palloilua


Istuva ja lepäävä presidentti sai jossain mittauksessa hyvät arvosanat.


Ei minullakaan ole Halosesta paljoa pahaa sanottavana, kohtuullisesti kai on osastaan suoriutunut. Vain kerran olen hävennyt silmät päästäni - putosi posket kengille kuin Timo Soinilta, kun meni lavalle kekkuloimaan James Brownin konsertissa. 
 
Edellisissä presidentinvaaleissa toinen loppusuoran ehdokas oli Sauli Niinistö, jonka nykyiseen työnkuvaan kuuluu "minuutti on kulunut, kops kops!" Televisioinneista päätellen Kääriäinen tuuraa ahkerasti.


Eilen uutisoitiin joidenkin eduskunnan virkamiesten kahdenkymmenen prosentin palkankorotuksista, joista olivat ilmeisesti itse päättäneet. Ehkä se on sitä, kun taannoin raportoitiin puhemiehen laittaneen eduskunnan kulut kuriin.

Hurmoksellisuuteen taipuvainen kansallinen kokoomus hankki viime presidentin vaaleihin sellaisia Kim Il Jongin näköisiä pahvikuvia ehdokkaastaan. Itaruuttaan teettivät niistä kuitenkin melko pieniä, Pohjois-Koreassa olisivat olleet monta metriä korkeampia.

Asunnonvälittäjien FOR SALE-kyltit talojen edustoilla olisivat ehkä riittäneet.

Seuraavaksi Saulin kuva palloliiton jalkapalloihin?Lisäys 2.7.2010 klo 17:36.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/96447-eduskunnalta-erikoinen-oikaisu-palkkakohuun

2 kommenttia:

 1. Mitä se Darjuska teki siellä Brownin konsertissa? Oliko hän kekkulissa ja jos oli, niin saa kai hän sen sitten anteeksi? Humala pelastaa paljolta; muistakaamme UKK:sta.

  Kummalta puolen puhemiehen pöytää se "kops kops" kuuluu? Katos jos se toinen nuija (liha-) siellä pöydän alla alkaa kesken istunnon kaipailemaan Haukioon...

  Nyt niillä on muuten Salen kutsuma hätäkokous päällä tuosta palkankorotuksesta. Istuvatkohan ne sitä eduskunnan huusseissa?

  Tuunaisivat siinä samalla pyttyjen kansiin kansanedustajien naamakuvia niin voisivat istua kukin vuorollaan toistensa pärstän päällä sivukokouksia pitäessään. Muistaisivat vain sitten nostaa sen kannen ylös jos hätä alkaa vartta pukkaamaan...

  Miten muuten olisi, jos kivitaiteilijoille annettaisiin valtion puolesta välineet ja tarvikkeet (kivimöhkäleet) ja he kilkuttelisivat muutama tuhat ratsastajapatsasta Mannerheimin tapaan sillä erotuksella, että pää olisi aina vaihdettavissa eduskuntavaalien alla ehdokasasetelman mukaisiksi?

  Äänestäväthän kansalaiset Mannerheimiakin aika-ajoin vaikka miestä ei ole nähty sen enempää kuin Elvistäkään aikoihin.

  VastaaPoista
 2. Tarjan tolkkupois-jammailutoikkaroinnin näin aikanaan televisioinneista Porin jazzista, tuli myös hiljan esitetyssä suuri suomalainen-halosjaksossa. Brownin silmissä pelko välähti: "Ei saatana".

  Katohan Niinistöä, heräsi näköjään. Hesarin mukaan osoittautui perättömäksi kanteluksi, ansiosta korotuksensa saivat.

  Jutussa mainittu virkamiesten palkkaukseen liittyvä pisteytysjärjestelmä on hieman paranneltuna juuri se mikä tarvittaisiin poliitikoillekin."Kallion ruokajonossa oli taas lukuisia työssään epäonnistuneita kansanedustajia ja mininistereitä, joiden ansiot jäivät alle minimitason".

  Nyt vielä hallituksen hätäkokous Risikon varatyöpaikan, Seinäjoen amk:n saamasta sadantonnin lahjoituksesta Alkolta.

  Muinaisessa Roomassahan ne vaihtelivat patsaiden päitä suhdanteiden mukaan. Nykyään olisi vaikea vaihtaa Kekkosen tai Paasikiven patsaiden kohdetta, kun ei voi varmuudella sanoa mistä alkaa pää, mistä häntä.

  Mika Waltari sanoi aikanaan patsaaasta kysyttäessä toivovansa muistokseen pisuaaria Helsinkiin. Eivät onneksi tehneet. Idea yleisesti oli kuitenkin niin hyvä, että toteuttivat Kekkosen patsaaseen sellaisen ison altaan.

  "Kops, kops, mää tulin kotiin, Kääriäinen tuuraa!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)