perjantai 16. maaliskuuta 2012

Lämminhenkistä


 

Tiedotusvälineet ovat ilkeämielisesti väittäneet, etteivät perussuomalaiset olisi saaneet tai osanneet mitään aikaiseksi viime eduskuntavaalien voittonsa jälkeen. 

Turhaa puhetta! Sen todistivat kansanedustajat Juho Eerola ja Kaj Turunen aivan uusia näköaloja avaavalla politiikallaan.

Vielä joulukuussa heidän sanomansa mitätöitiin typeränä huumorina, kun ehdottivat hiljaista hetkeä ja itsensä Kaikkivaltiaan siunausta Pohjois-Korean edesmenneelle johtajalle!

Kyynikot saivat nenilleen, kun Pohjois-Korean edustajat suostuivat tapaamaan Eerolan ja Turusen ainoina kansanedustajina koko Suomesta! Tiettävästi lämminhenkisen, hotelli Kämpissä pidetyn, tapaamisen tuloksista ei laajemmin julkisuuteen raportoitu.

Eerola ja Turunen saivat kutsun vierailla Pohjois-Koreassa, mutta heti vuodenvaihteen jälkeen se ei suomalaisille valtiopäiväedustajille sopinut.

Kun kaksikko pysyy jatkossakin lujina ja suoraselkäisinä, saattavat he pian nousta varsinaiseen valtiomiesluokkaan!

Pienestä se on aloitettava; perussuomalaiset voivat yhteistyön, ystävyyden ja avunannon nimissä viedä Pohjois-Koreaan esimerkiksi kaksi muovikassillista camping-makkaraa, ruisleipää ja koskenkorvaa. Vastavuoroisesti peruskorealaiseet suonevat heille mahdollisuuden tutustua tarkemmin Pohjois-Korean maahanmuuttopolitiikkaan ja  isoihin pyssyihin.

----


4 kommenttia:

 1. Kuuluneeko asiaan tahi ei, mutta pakko kertoa viimeöinen uni: paikka oli Helvetti tulisine hiilineen ja maailman menneet diktaattorit "syntyivät" sinne meetvurstipötköinä. Siinä oli semmoinen pääpiru ison linkkuveitsen kanssa jolla se vuolaisi aina hyvin ohuen siivun metvurstin päässä jonka ojensi jonossa seuraavana olevalle Helvettiin joutuneelle "rivikansalaiselle". Tämä tökkäsi tikun siivuun ja alkoi kärventää sitä hiilloksella. Ja tätä jatkui ja jatkui.

  Kai tuskastuin itse jotenkin sen unen kärsimysnäytelmän hitauteen (ne siivut voihkivat ja valittivat käpristyessään tulessa) ujutin makkaransiivutuskoneen ja urakkaporukan tekemään tätä samaa hommaa ja johan oli kohta kokonainen kansa käristämässä ja syämässä näitä valittavia meetvurstinsiivuja.

  Ja perkele kun ne pötköt yht´äkkiä loppuivat, alkoi niitä saatanoita (samoja hirmuhallitsijoita) syntyä jostain uusia -ja eikun siivutuskoneet taas käyntiin....

  VastaaPoista
 2. Tuo unihan osuu asian ytimeen. Mutta kipeää se varmaan diktaattorin persussa teki, kun sillä lailla siivutettiin.

  Joskus kauan aikaa sitten kaverini järjestivät firmassaan juhlat, joissa esiintyi kuuluisa muusikko, hänet vein autolla myöhemmin yöllä kotiinsa Helsinkiin. Nimeä en viitsi laittaa, kun sille kaverini maksoivat pimeänä 1500 markkaa.

  Ennen juhlia minä hain Hämeenlinnasta kokonaisen palvatun sian. Vähän se oli peruskorealaisen King Kong Unin näköinen, mutta kyllä me se siitä huolimatta syötiin.

  VastaaPoista
 3. Siksi söitte, koska ette vielä olleet tiedostavalla tasolla Kin Kong Unista. Elettiin varmaan vielä sitä aikaa kun oli vain se Gin Kong (jäillä)?

  VastaaPoista
 4. Äläs nyt, jos King Kong Uniin laittaisi runsaasti suolaa ja pippuria, saattaisi se ehkä alas mennä vieläkin. Ja jos ei, niin antaisin naapurin kissalle, ei se hukkaan menisi.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)