keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kysy vaikka mitäPaljonko Supermarjo sai kun myi lapsensa, vastatkaa heti, minullakin on pieniä lapsia?

Ei myynyt, ei tuotteistanut, mutta arviolta sataviiskymppiä.


Kaverini väitti, että Yö-yhtye olisi maailman huonoin, voiko se pitää paikkansa?

Tieteellisesti tarkastellen valitettavasti ei, kyseessä on ehkä sittenkin vain maailman toiseksi huonoin yhtye, vaikkakin "Ihmisen poika" on selvällä piste-erolla ainakin Suomen huonoin levytetty kappale.

Saako hasista kasvattaa kotitarpeiksi?

Me täällä vastaamossa olemme vain korkeakoulutuksen saaneita kirjastonhoitajia, emme lainoppineita, joten emme uskalla vastata kysymykseesi laajemmin, vastaamme vain: Ei. - Tärkeää on kuitenkin muistaa riittävä valo ja oikea kosteus, taskulampulla ei oikein kasva, kertoi yksi ryhmästämme.

Olen kuullut radiosta kerran sellaisen kappaleen, jossa laulettiin "töitä me ei tehä ollenkaan, me ollaan Häkämiehen veljekset..." Mikä kappale on kyseessä?

Pitkään tietokantoja tutkittuani päädyin tähän Jopen kappaleeseen "Häkäpöntön veljekset", se sen täytyy olla.

Miksi tietokoneeni ei toimi?

Lähdeteoksia tutkittuani päädyin olettamaan, että siinä on jumi.

Onks pakko mennä kouluun, ku äiti sano?

On.

Saako teiltä kysyä asiallisia kysymyksiä?

Saa. 

Mikä on elämän tarkoitus?

Perjantai.

----


Jos näissä ei ollut vastausta juuri sinun kysymykseesi, lähetä lisää tai katso olisiko se täällä.

4 kommenttia:

 1. "Saako hasista kasvattaa kotitarpeiksi?"

  Kirjailija Pirjo Hassista saa kasvattaa kotona ja varmaan hänen rehevyydestään riittää naapurinkin kotiin jokunen solu (rahvaanomaisesti nimeen on lisätty toinenkin ässä (s), mutta samasta taimesta kai on kysymys?)

  Pirjo Hassista saa lisäksi panna kasvamaan vaikka kukkaruukkuun ja kirkasvalolamppu siinä päällä ei aiheuta epäilyä muusta, kuin että on pantu...edelleen kasvamaan.

  Ongelmallisempi on sitten tämä vihreiden Satu Hassi kun nimestä puuttuu tarvittavia kirjaimia ja silti siinä on yksi liikaa kuten Hassisellakin. Olen jokatapauksessa kuullut, että Hassiakin on joku yrittänyt käryttää, viimeksi Dragsvikilaisessa hasis (tupakki)huoneessa.

  Sitten kysymyksiin.

  Mitenhän sen Sirpa Pietikäisen polttajalle kävi? Kualiko se tukehtumalla? (Siis tarkoitan sitä rattipaloa...)

  Kun on tuota nuhaa ja yskää, niin lähtevätkö ne muuta kuin nussimalla ja yskimällä?

  Naapuri sanoi, että lyö nenään jos en herkiä heille päin aivastelemasta. Auttaakohan se? Uskallanko mennä lyötäväksi? Onkohan potilasturvallisuus tällaisissä terveydenhuollon nyrkkipajoissa varmasti valtiovallan suojeluksessa? Mistäs haen korvauksia jos hoito epäonnistuu? Jos peräti niska alkaa lyöntihoidon jälkeen vuotaa?

  Lisää kysymyksiä hoidosta palattua.

  VastaaPoista
 2. Laitoitpa hyviä, mutta kiperiä kysymyksiä!

  Interneetiä ja muita lähdeteoksia aikani plarailtuani ja pelattuani yhden erän tietokoneshakkia, vastaan mm. seuraavaa.

  Päällisin puolin vastasit jo itse tuohon Hassiseen, mutta lisään, että kohtuuttomuuskäyttäjät kuuluvat rakentaneen tarkoitusta varten jopa sellaisen Hassisen koneen.

  Pietikäisen polttajalle ei käynyt kuinkaan, ehti väistää vielä sankarillisesti huutaen: "peruuta siitä liittymästä!" - rvan peruuttaessa Hämeenlinnan kohdalla moottoritietä eteenpäin.

  Naapurin äijää koskeva kysymys on niin syvältä luotaava ja perustavaa laatua oleva, että tyydyn tässä yhteydessä kerrtomaan erään ystäväni kokemuksista: "Saatana, sinne se vieri rinnettä alas, eipä tule enää minun puolelleni!"

  Lähdeteos "sauna, viina, ja terva", kertoo että yskä lähtisi muka saunalla, viinalla ja tervalla, mutta esitän siihen epäilyni: kyllä se vain nussimalla ja oikein rivakalla sukupuoliyhdynnällä lähtee.

  VastaaPoista
 3. Haa! Kurahaaran veljekset. Suuret suosikkini.

  *
  Elämän tarkoitukseen oli annettu kelpo vastaus, mutta panen paremmaksi ja ehdotan, että elämän tarkoitus on jokaisena päivänä elämässä 'ylihuominen'.

  VastaaPoista
 4. Ei se mikään ihme ole, suuria kansansuosikkejahan nuo Jyri ja Kari ovat. Kari on myös aikamme merkittävimpiä kirjailijoita.

  Ylihuomiseksi en aivan ennätä, mutta kävisikö viikon päästä?

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)