sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lisää baakelsia?

Hieman liioittelulta minusta tuntuu tuo Iltasanomien ehdotus Ilkka Kanervan palkitsemisesta kakkukahveilla syntymäpäiväjuhlistaan. En sitä tosin lainkaan epäile.

Voisivat hyvin, kustannuksien karsimiseksi,  järjestää yhteisen tilaisuuden kaikille Kehittyvien maakuntien Suomen poliitikoille. Juhlapuhujiksi hyvin sopisivat vaikkapa entinen pääministeri Matti Vanhanen ja uudistuneen keskustapuolueen vireä kansanedustaja Antti Kaikkonen. 

Varakansanedustaja Marja Tiura voisi tilaisuudessa esittää rap-kappaleensa "pitkä ja raskas prosessi".

Upean tulkinnan saisi, kun entinen pääministeri yhtyisi taustalaululla Tiuran musiikkiesitykseen: "M-mä, m-mä e-en mu-muista mi-mitään,  M-mä, m-mä e-en mu-muista mi-mitään, M-mä, m-mä e-en mu-muista mi-mitään..."  - Timo Kalli vielä tukisi: "Tätä ei ole sanktioitu, tätä ei ole sanktioitu, tätä ei ole sanktioitu..."


Presidenttiehdokas Sauli Niinistö voisi lähettää tilaisuuteen tervehdyksensä.

---


(ylempi kuva: iltasanomat.fi/ Kanervan syntymäpäiväjuhlista...)

5 kommenttia:

 1. Voi voi kun ne 60 v-juhlat olisivat vasta nyt ja pidettäisiin Loviisan kirkossa: http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=5251

  VastaaPoista
 2. Loviisan Sanomat vuonna 2111:

  Loviisan uusgoottilaisessa kirkossa näytteillä ovat noin sadan vuoden takaisten silmäätekevien persekuviot, ns. perseensilmät. Valtavan, puolen penkin levyisen ns. Ilkka-etsauksen viereen kiinnitetyllä keräyslippaalla seurakuntamme kerää varoja vankien juhlapäivien vieton hyväksi.

  VastaaPoista
 3. Katoitko uutisia? Yhdessä pätkässä kokoomuksen Alexander Kanto (Stubb) puhui jossakin ulkomailla opiskelijoille Eurosta valuuttana joka kuvastaa on Darwinismia: "Vain vahvat jäävät eloon."

  Toisessa uutispätkässä kokoomuksen Ilkka Kanerva kyynelehti raskautettujen, köyhyyteen, kurjuuteen ja sananalaiseksi hänen 60-vuotispippaloidensa vuoksi vajonneiden liikemiesystäviensä puolesta: "on oltava ystävä kaikkina aikoina, miestä ei saa jättää heikkonakaan hetkenä", hän silmin märin nyyhkäisi karvaiseen mikrofoniin joka suuhunsa tungettiin.

  Mikä on puolueen linja? Heikkojen, kaikkien vai vain vahvimpien "ystävä" ja tukija?

  VastaaPoista
 4. "kuvastaa" "on" "Darwinismia" ... mitähän yritin muotoilla?

  "...eurosta, jonka luonne on Darwinismia", niin se ehkä meni. Pitää katsoa Areenalat uudestaan 20.30 uutiset.

  VastaaPoista
 5. Kyllä kai se on myönnettävä, vahvat jäävät eloon - mikäs pahan tappais?

  Stubb, kuusi ällää kirjoittanut saappaanvarsi, on poliitikkona uransa luonut sillä, että on tahratonta teflonia, kaikki mitä sanoo on puhtoa ja sellaista ettei siihen voi tarttua.

  Vähän on alkanut rakoileman, vittua huusi pohjoismaiden neuvoston kokouksen jälkeen. Ei silti, niin minäkin olisin huutanut.

  Jos joskus muotojen alta huomaan Stubbin ihan asialinjalla olevan, huudan BINGO!

  Kanerva tuo vanha kieroselkäinen, jouduttuaan potkituksi pois ulkoministerin virasta esitti, että on mennyt riippuvuutensa vuoksi hoitoon.

  Tunteisiin vetoamalla pääsee pitkälle, arvaan minä sen, että moni hyvä ihminen kyyneliä vuokseen vuodattaa, kun sille niin karmeita ollaan tekemässä.

  "Minua ottavat sydämestä tällaiset lahjusväitteet!" - Voi saatana, niin meitä muitakin!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)