torstai 24. marraskuuta 2011

Espoon erikoistalousalue


Espoon kaupungin kouluruokailuista vastaava liikelaitos, Espoo Catering, lisäsi 
hiljattain  pikkukoululaisten ruokavalioon kovakuoriaiset. 

Tietoa ei tässä vaiheessa ole, ovatko kyseessä tavalliset sittisontiaiset ja pyhät pillerinpyörittäjät, vai esimerkiksi koloradonkuoriaiset

Pyhä pillerinpyörittäjä olisi mielestäni joka tapauksessa suositeltavin raaka-aine; "Skarabee" kuulostaisi hyvältä ruokalistoissa, vaikkapa sitten ranskaksikin kirjoitetuissa! 

Koululaisten ruokailuista jää epäilemättä paljon tähteitä. Pillerinpyörittäjä olisi myös kokonaistaloudellinen vaihtoehto: se pyörittäisi kätevästi, ilman ylimääräisiä työkustannuksia,  muuten jätesäiliöön joutuvasta lautasen sisällöstä lihapullia.


5 kommenttia:

 1. "Tyhjee täännä ja pimmeetä puolillaan" kirjoittaa Puumala-lehti ja jatkaa: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/puumalan-lehti-huijari-myy-onttoja-kalakukkoja/719855

  VastaaPoista
 2. ..tarkoitan siis, että eteläsavolaisen kalakukkoleipurin kukosta ei ole löytynyt edes jauhokuoriaisia muista koppiaisista tai muikusta ja läskistä puhumattakaan.

  Valeruokaa, saakeli!

  VastaaPoista
 3. Minä tuon uutisen aikaisemmin luin ja tulin lopputulokseen, että kyseessä täytyy olla umpipöljä huijari.

  Halutessaan olisi kai voinut jostain pikukalaa hankkia hyvinkin halvalla.

  Ja jos siitä kalasta nyt on markkinoilla olevinaan puutetta, olisi voinut kai Espoo Cateringilta tilata torakoita ja muita noita, erilaisia kuorikoita!

  VastaaPoista
 4. Kyseessä on ruokahuollon edelläkävijä! Nythän trendinä on, että ruokapulaan etsitään ratkaisua haalimalla syömäkelpoisia hyönteisiä pöytään.

  http://www.iltalehti.fi/ruoka/2010082012202188_ru.shtml

  Tässä in ollut keittiömestari ajan hermolla!

  VastaaPoista
 5. Voi se noinkin olla, lapsille sitä voisi vielä mainostaa: "Tosi-tv:n supertähtien ruokaa!"

  Aikoihin en ole käynyt missään paremmissa ravintoloissa, saattaahan olla, että sielläkin nykyään hovi tilauksen otettuaan, kysyy: "Otatteko alkupaloiksi lautasellisen kastematoja, vai keittiömme erikoisuutta, friteerattua lapamatoa?"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)