torstai 1. lokakuuta 2015

Uutiset, sää ja määUutiset kertovat, että Jukka "Isi" Männistö kevalvoitiin Kevan johdosta vain vuoden jälkeen. Syynä ei ollut hänen Skoda-merkkinen ajokkinsa. Palkkiona kevalvoimisestaan Männistö saa satatuhatta euroa.

---

Ministeri Anne Berner aikoo esittää VR:n henkilöliikenteen yksityistämistä niin, että se toteutuisi jo tämän hallituskauden aikana. Mielenkiinnolla odotamme, tulevatko yksityiset yritykset enää liikennöimään syrjäkylille, kuten Tampereella ja Turkuun, lainkaan. 

---

Valvira kertoi, ettei vanhuksia raiskanneelta lähihoitajalta voi poistaa lähihoitajan oikeuksia välittömästi, koska asia vaatii perinpohjaisia tutkimuksia, ennen päätöksen tekoa. Hmmm. Mies on kuitenkin vankeudessa ja vanhukset voinevat olla turvassa.

---

Jostain  luin otsikon: "Tämä mies paljasti päästöhuijauksen", mutta pettymyksekseni uutisessa käsiteltiin vain Volkswagenia, ei maamme pääministeriä tai hallitusta.

Volkswagenin päästöhuijaus, kun koskee maassamme vain 64 000 autoa.

---

Hallitus uudistaa tiedustelulakimme. Onneksemme tiedustelu ei tule painottumaan vittumaisiin oman maamme kansalaisiin, kuten Yhdysvalloissa. Ulkomaan- ja tietoliikenteen tiedusteluun kertovat keskittyvänsä. (Kirj. ihm. Pitäisiköhän tuossa olla "ulkomaiden"?)

---

(kuvituskuvassa tulevaisuutta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)