maanantai 28. syyskuuta 2015

Kuutamolla
Tänään on paljon väsyneitä ihmisiä, jotka odottivat varhain aamulla näkyväksi luvattua ns. punaista superkuuta. Taivas oli ainakin eteläisessä Suomessa pilvinen ja näky jäi näkemättä. 

Ihmiset ovat nykyisin selvästi todellisuudesta vieraantuneita, eivätkä ymmärrä, että kaiken näkee internetistä parhaiten. Googlen haulla "red super moon", löytyy varmasti sellaisia valokuvia, että turha on lähteä merta edemmäs kalaan. Suorastaan älytön oli lehtiväite, että seuraavan kerran kuunpimennyksen, jonka aikana kuupallo on kiertoradallaan lähinnä maapalloa, näkisi vasta vuonna 2033. Uskallan luvata kuvien löytyvän internetistä vielä huomennakin.

Ei puutu kuin, että joku sanoo yhä tarkistavansa ulkolämpötilan jostain Tarjoustalosta tai Lidl:stä ostetusta muovimittarista, vaikka internetistä näkee tarkan virallisen lämpötilan.

---

Armeijan psykiatri väitti monilla nuorilla olevan puutteita sosiaalisissa taidoissa. Hänen mukaansa perussosiaaliset taidot hankitaan ensimmäisten päiväkotivuosien aikana. - Tämä selvensi paljon, minä kun en ole päiväkodissa koskaan ollut, eikä se minun ikäisieni tai minua vanhempien parissa kovin tavatonta ollut. On niiden täytynyt olla aika lähellä Australopithecusta silloin, kun päiväkoteja ei vielä ollut lainkaan.

---

Turha on äitien valittaa lapsilleen, että näiden pitäisi hankkia enemmän kavereita, ja tutustua paremmin ympäröivään maailmaan, jos pilteillä on satoja kavereita Facebookissa ja muussa sosiaalisessa mediassa. Paljon fiksumpia ne ovat kuin naapurin nenäänsä kaiveleva Tomi-Petteri, joka puhuu härskejä ja antaa turpaan, jos sille ei anna viikkorahojaan.

---

 Tähän loppuun kun en muuta keksi, laitan harvinaista kuvamateriaalia alaisiaan puhuttelevasta Jorma Ollilasta. 

---

(kuvituskuvassa kuolevaa lehdistöä)

16 kommenttia:

 1. Ennakoinkin tuon tämänaamun pilvisyyden ja katsoin superkuunpemennyksen jo sunnuntaiaamuna. Oli todella hieno. Oli Iso ja Oranssi Kuu - Kuu Klux Klaan. Kuin joku bensaseman Mainos.

  Aikoinaan Päiväkoteja sanottiin Lastentarhoiksi. Minusta ne olivat Keskitysleirejä. Ainoaa kivaa oli kun potkaisi jotain Mukulaa, eli Kolleegaansa, nilkkaan ja se alkoi pomppia yhdellä jalalla kuin Kenguru. Toisaalta kyllä Lääkärileikitkin oli kivoja. Ainakin niistä Oppi enemmän kuin Tarhantädeiltä.


  Ps. Perussuomalaisia äänestäjiä jotkut nimittelevät tyhmiksi, höh? Tämäkin argumentointi osoittaa että moiset vihapuheiset nimittelijät ovat vitun saatanan väärässä. Heidät pitäisi pyöritellä höyhenissä.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092820430507_uu.shtml

  VastaaPoista
 2. Minä olen kuun nähnyt niin monta kertaa, että siksikään en aamulla viitsinyt vilkaista. Kentuckyn kuu on kuulemma sininen ja Intiassa kuukin on kummempi, kuten Bisquit sanoi.

  Keskitysleireistä minulla ei tosiaan ole kokemuksia, minulle on kerrottu, että joskus vauvana ollesani olisin ollut jollain lapsenvahti- tai hoitotädillä.

  Perussuomalaisen puolueen tilanne alkaa olla aika trlaakillinen, nimenmuutos perunkirjapuolueeksi on kohta ajankohtainen. Vaikka kyllä minäkin ministerinä ihmettelisin suu auki oman väen käytöstä, kun kannattaisin kaikkea sitä, mitä olen ilmoittanut vastustavani ja vastustaisin kaikkea sitä, mitä olen ilmoittanut kannattavani.
  Soini-setä on nyt hyvin, hyvin väsynyt, hän puhuu kuin ahvena kuivalla maalla. Välillä ilo hetkeksi pilkahtaa silmäkulmissaan, kun muistaa ministeriytensä.

  VastaaPoista
 3. Minä panin kaihtimet kiinni, ja nukuin makeasti.

  Paljon enemmän kiinnostaa se, että Marsissa on vettä.

  VastaaPoista
 4. Vettä voi olla, mutta onko normaalisokerista Coca Colaa?

  VastaaPoista
 5. Mitähän Venuksessa on?

  VastaaPoista
 6. Kaikkialle minne ämöriikka menee, löytyy koka kolaa. Sokerista tottakai.

  VastaaPoista
 7. Venuksen tilanteesta en paljoa tiedä, sillä luultavasti en koskaan lukenut, en ainakaan muista, Edgar Rice Burroughsin Venus-sarjaa. Marsin tilanne on toki paljon tutumpi.

  VastaaPoista
 8. En minäkään lukenut ole mutta Sulttaaneja luulisi Venuksessa ainakin olevan. Kasapäin.

  VastaaPoista
 9. En viitsi tähän laittaa Kikan Sukkulaa Venukseen, mutta laitanpa tähän hollantilaisen Shocking Bluen kappaleen: Venus. Raunokin muistaakseni joskus tuosta Mariskasta bloggasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo Mariskahan on vitun hyvä! En oo ennen kuullut. Hyvä että nyt.

   Poista
 10. Kyllä, hyvin shokking, ei voi kuunnella, siksi, täksi, toiseksi, miksei
  setä hapoissa
  https://youtu.be/6zDT_uGYdVs

  VastaaPoista
 11. Mariskan bändissä oli kieltämättä vienoa kotikutoisuutta.

  Happosetä oli minulle uusi kokemus. Cola-Olli sanoi aikoinaan, että melko hapokasta, - minä sanoisin tästä, että melko kyynistä.

  VastaaPoista
 12. Hapot livenä

  UNCLE ACID AND THE DEADBEATS (UK)+Special Guest, 2.-3.11. Hki+Tre

  Että nyt liput taskuun ja keikalle.

  VastaaPoista
 13. VAikka en ole kuutamolla, koska on pilvistä ja vuoret peittää näkyvyyden.

  Mutta ämerikaanöä

  https://youtu.be/58RSC7HO9aU

  VastaaPoista
 14. Akti-Bronsonin kappaleen kuvitus toi tietenkin jo nimensä perusteella mieleen elokuvan Easy Rider. Kosolti Ameriikan symboliikkaa, sitä inkkaria en enää ymmärtänyt lainkaan. Aika hauskaa oli, kun tuhti setä ajoi yömekossa moottoripyörää.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)