sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Sivistykseni


Kiistän epäilyt, joiden mukaan sivistykseni pohjautuisi metrin korkuiseen pinoon Nuorten Toivekirjastoa.


(tänne laittamani valokuvat minun täytyy ottaa kännykkäkameralla, kun tietokoneen kortinlukija on tuusan paskana, eikä se toimi, koska se on rikki.)

4 kommenttia:

  1. Voi elämä, mikä unelma tuo kirjapino olisi ollut lapsena! Olen lukenut noista luultavasti suurimman osan, poikakirjatkin. Entäs sinä? Äläkäs nyt väitä, että sivistyksesi pohjautuu enemmän Tammen Keltaiseen kirjastoon.

    VastaaPoista
  2. Tottakai olen lukenut, enämpi tarkoitin mm. sitä, että näkeehän tuossa olevan paljonkin yli metrin. Kirjaston kirjoja ne silloin olivat, kun niitä aktiivisimmin luin. Vieläkin toisinaan jonkun silpasen lukea. Mark Taina, Kipling, on siellä vaikka mitä.

    VastaaPoista
  3. J. Fenimore Cooper, Erkki Rekimies, Mark Twain, Rudyard Kipling, Aaro Honka, Astrid Lindgren, Väinö Riikkilä, Asko Martinheimo, Jules Verne, John Finnemoren Robin Hood, Veikko Rissasen Naarajärven jahtiyö, Jouko Puhakan Kaikukallio kestää, Kyösti Wilkunan Tapani Löfvingin seikkailut, Juuse Tammisen Salamiin voittajat, R.L. Stevensonin Aarresaari, Frances Hodgson Burnettin Kadonnut prinssi jne.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)