tiistai 11. helmikuuta 2014

HissiliikettäMiellyttävän ja kuluttajaystävällisen yllätyksen koin, kun tämän päivän Helsingin Sanomat oli uhrannut runsaasti tilaa tärkeälle asialle. Kokonaisella aukeamalla selostetaan hyvin seikkaperäisesti vanhoihin taloyhtiöihin asennettavien hissien kustannukset ja avustukset, jotka uuden hissin tilaaja saa, kun tajuaa anoa. Nyt kannattaa pistää töpinäksi, edut ovat suorastaan uskomattoman suuret!

Sanoisin, että noilla hinnoilla kannattaa hissi tilata jo kaksikerroksiseen omakotitaloonkin, eikä minusta ole lainkaan hullumpi idea tilata hissiä valmiiksi, vaikkei talosta olisi vielä tietoakaan. Parissa vuodessa en usko laitteen ladossakaan ruostuvan vielä piloille, ainakaan, jos malttaa ostaa laatumerkkiä. Asiantuntija en ole, joten tuo kannattaa varmistaa hissitoimittajalta.

Juuri tällaiseen asiakas- ja kuluttajapalveluun Helsingin Sanomien kannattaa satsata tulevaisuudessa vielä enemmän. Mielestäni ei olisi ollenkaan hassumpi idea, tehdä artikkelisarjoja hisseistä myös valmistaja nimeltä mainiten. Ei tavallinen kuluttaja voi tietää,mikä on hyvä hissi ja mikä ei. 

Jos rahatilanne sen sallisi, tilaisin ilman muuta hissin heti nyt enkä viidestoista päivä. Enkä asennuksen jälkeen paljoa muuta tekisikään, kuin ajelisin sillä ylös ja alas. Matkailu näetten avartaa, kuten sanotaan.


2 kommenttia:

  1. Olihan lehden mainitsema hissifirma Otis? Olihan?

    VastaaPoista
  2. Kuten mainitsin, nimiä ei kerrottu, mutta Otis lienee maailman suurin hissien valmistaja, joten kyllä se yksi vaihtoehto epäilemättä on.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)