tiistai 4. tammikuuta 2011

Kirjeitä poliitikoille 1

Kansanedustaja, valtiomies, ylioppilas
Antti Kaikkonen 
Eduskunta

Hyvä Veli!

Anteeksi liian tuttavallinen tervehdys, mutta koen Sinut ja tekosi tiedotusvälineiden kautta kovin tutuiksi. - Seuraan mielenkiinnolla kotisivujasi, tuntuu itsestänikin kuin olisin asian ytimessä niitä lukiessani.

Kerroit sivuillasi mm. osallistuneesi, kauppakeskus Omenassa, talkoisiin lasten hyväksi. Siirto oli erittäin onnistunut ja suorastaan valtiomiesmäinen; toivottavasti muistit otattaa itsestäsi kuvia lapsia sylissäsi!

Hieman pahoitin mieleni, kun joku Sinulta kysyi, menitkö eduskunnan taksisetelillä vai omalla autolla ja kuinka lahjontaoikeudenkäynti sujuu. - Kiitos älykkäästä vastauksestasi, lahjuksen antamisen ja luottamusmiesaseman väärinkäytön epäily esitutkintavaiheessa on toki aivan eri asia kuin itse oikeudenkäynti.Eduskuntavaalit ovat tulossa - toivotan Sinulle niihin onnea ja menestystä! - Edellistä varmasti tarvitset, jälkimmäisen ansaitset ja saat, koska olet keskustapuolueen näkyvimpiä poliitikkoja. Omaa kankea ei jätetä, kuten keskustalainen sanonta kuuluu.


Itse en vielä uskalla takuuvarmasti luvata ääntäni, mutta haluan olla hengessä mukana ja tukea vaalikamppailuasi. 

Helsingin Sanomat kertoi marraskuussa, että keskusrikospoliisilla on yhä hallussaan Sinulta takavarikoitu työtietokoneesi. - Valitettavasti varallisuuteni ei juuri nyt riitä uuden tietokoneen lahjoittamiseen - mutta jos siitä on mitään apua - lupaudun vastaamaan puolestasi sivuillesi tuleviin kommenteihin ja kirjoittamaan sinne muitakin sopivia tekstejä!

Parhain terveisin

Tuus


Riku

(kuva Yle/ Arja Lento)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)