sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Ampu tuli!


Viranomaisten keskityttyä Suomen Ilotulitus Oy:n määräysten täyttämiseen, räjähti toisen maahantuojan, Suomen Pyrotuonnin, ilotulite ainakin kahden ilosta tulittajan naamalle.

Jättipata Blindg,Blindg läpäisi Turvatekniikan keskuksen (Tukes) tarkan valvonnan tiettävästi siksi, että padassa olevan alkuperäistekstin viimeinen kirjain oli taitavasti ylimaalattu.


Ennakkotietojen mukaan Säteilyturvakeskus (Stuk) aikoo ottaa mallia Tukesin virkamiestoiminnasta ja asettaa ydinvoimalat räjäytyskieltoihin: kiellot perutaan vasta riittävien kokeiden, ns. Tschernobyl-testien, jälkeen.
---

Sisäsiisteysministeri Holmlund on asettanut komiteat tutkimaan mahdollisuuksia kieltää tulipalot ja puolueiden ulkopuolinen rikollinen toiminta palo- ja poliisiorganisaatioiden säästöjen vuoksi. - Hätäkeskuksen Siiri ei myöskään pysty vastaamaan puhelimeen nykyistä tahtia ja hänen tauotuksessaan on ollut ongelmia.

Vuoden 2012 alusta tupakkatarvikkeet joudutaan lain mukaan myymään verhon takaa tai tiskin alta, näkyvillä ne eivät saa olla. 

Oikeusministeriöstä kerrotaan, ettei säädöksistä mallin soveltamiseen tulevissa eduskuntavaaleissa ole tarvetta - puoluepolitiikan vahingollisuudesta huolimatta - koska ns. sika säkissä-periaate kuitenkin tosiasiallisesti toteutuu. 
---

(HS: kaksi vaikeaa silmävammaa...)

2 kommenttia:

 1. "Ampu tuli", multa tuli, kuka tuli, keltä tuli, tulj´tulj´ uuniin...

  Meillä käy yksi Arska silloin tällöin majailemassa kun sillä ei ole vakituista osoitetta ja reissuhommissa kun kulkee, niin kakarat ovat saaneet väännettyä hänen nimensä muotoon Turska Ali. (Arska tuli)

  Luin: Sävellysturvakeskus. Olisiko sellainen laitos myös tarpeen?

  VastaaPoista
 2. Arska tuleen ja turska aleen!

  Sävellysturvakeskus tarvitaan ilman muuta, kun ja jos säveltäjillä säteilee liian vähän.

  Jouluista jamitäniitäon olemme selvinneet.

  Ajatukseni menee niin, että loppuvuosi on kiipeämistä mäen huipulle, heti tammikuussa alkaa mukava osuus lasketellen kohti kevättä.

  Vaikkakin sammakonraaputtajat povaavat vielä paljon kovaa talvea ja siltähän se näyttää tähän astisten merkkien perusteella. - Varsinaiset talvikuukaudet vasta alkoivat.

  Uuden vuoden otin vastaan kuuntelemalla pikkupakkasessa Kuivaniemen laulamaa "tummat hiukset, ruskea tukka". Sitten siihen tuli joku lihava mies, joka aarioi, että kuivaa puuta, niin kuivaa puuta. - Jytinän alkaessa lähdin karkuun.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)