sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Katiskassa


Ikea kiistää väitteen, jonka mukaan sen myymälät suunniteltaisiin katiskoiksi, joista ulos löytäminen onnistuu vasta epätoivon, raivon ja paniikin tunneskaalojen jälkeen. 

Ikea ei myönnä myöskään, että liikkeen käytävillä muovikassista itse tekemiään puu-ukkoja myyvä äijä, olisi itselleen suolarahoja ja leipämakkaraa tienaava Ingvar Kamprad. 

---


Liikenneministeri Vehviläinen kannattaa näin vaalien edellä pakkoruotsia, pakkoruotsin kieltämistä, vapaaehtoisia vaihtoehtoja pakkoruotsille ja pakollista pakkoruotsia vaihtoehdoksi.


Pääministeri Kiviniemi sanoo keskustan ajavan Suomeen perheministeriä, ministerin perhettä ja perheellistä ministeriä. - Hätätapauksessa kyseeseen tulisi myös lapsiministeri - sellaisen voisi löytää vaikka keskustan uudistuneesta puoluerekisteristä, johon yllättäen on ilmestynyt 8000 uutta nimeä.


Kiviniemi esittää myös yritysverotuksen alentamista, hän kutsuu sitä yhteiskuntasopimukseksi. - Yritysten uhraukset toki edellyttävät myös työntekijäpuolen vastaantuloa, palkankorotukset ovat mennyttä aikaa.

Pörssiyritysten osallistumisesta yhteiskuntasopimukseen ilmoitettiin jo aiemmin, tästä vuodesta tullee osingonjakojen ennätysvuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)