torstai 17. syyskuuta 2009

Kesävieraat palauttavat saamansa tuetMaassamme kesällä vierailleiden romanialaisten kerjäläisten edustaja sanoo heidän olevan tyrmistyneitä tavasta, jolla heitä on suomalaisessa mediassa käsitelty. 

"Jos olemme mielipahaa aiheuttaneet, olemme siitä aidosti ja rehellisesti pahoillamme."

"Olemme olleet vilpittömästi sinisilmäisiä ja hyvään uskovia, hyväksyessämme tällaisen lahjonnan. Siksi olemmekin päättäneet palauttaa tienaamistamme rahoista kakskytäneljä euroa, jonka olemme laskeneet olevan tässä tapauksessa oikea ja kohtuullinen summa."

"Se täytyy tota... vielä sanoa, että helpompi on Tutankhamonin käydä vessassa käärinliinojensa kanssa, kuin oli saada selville omat toikkarointinsa."

2 kommenttia:

  1. Nova Groupin papereista ja Merisalon kertomuksista paljastuu varmasti vielä paljon törkeyksiä.Epäilen myös Nord Stream kaasuyhtiön voidelleen melko paksusti suomalaisia poliitikkoja.Gerhard Schröder meni myös yhtiön palkkalistoille, mutta hänellä ei ole minkäänlaista poliittista asemaa Saksassa, kun taas Lipponen keikoilee vanhempana valtiomiehenä, yrittää Suomen mandaatilla EU: n keisariksi ja vaimo vahtii eduskuntaa.Pelkele!

    VastaaPoista
  2. Nils-Aslakille:
    Arkadianmäeltä kuuluu hampaiden kalinaa, kun siellä pelätään Merisalon kertovan kaiken.

    Paavo tarvitsee kipeästi lisäansioita, eihän eläkeläisen pienillä rahoilla muuten pärjää. Onneksi venäläiset kaasyhtiöt taitavat viljellä rahaa runsaasti, kuten sinäkin epäilit.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)