lauantai 10. joulukuuta 2016

Willie Nelson - Always On My Mind

Melkein kolmekymmentä miljoonaa kuuntelukertaa...

16 kommenttia:

 1. Heh, niin kai. Minut vain mykistävät nämä videon katselukerrat. Johtuu siitä että juutuubissa sen on julkaissut VEVO, mikä on suurten levy-yhtiöiden omistama. Siksi kappaleet saavat olla siellä ja kuuntelu-/katselukerrat osoittavat, että meidän vanhojen pierujenkin suosikeilla on kysyntää. Williehän on Ameriikan Tapio Rautavaara.

  VastaaPoista
 2. Tämä kappale, Willien esittämänä, on niitä, joihin aina silloin tällöin palaan. Elviksen kuuntelun minä pääsääntöisesti lopetin menneisiin nuoruuteni päiviin.

  VastaaPoista
 3. On se mielessä, ajattele vaikka Alizeaa, hänelläkin se on mielessä
  https://youtu.be/i3Jv9fNPjgk
  ja 125 miljoonaa kuuntelukertaa. Ei tule tämä biisi Radio Novalta.

  Williestä oli yksi joku moderni sloaganikin, pitää googlata wiki sitaateista:

  Ei löytynyt, mutta tämä löytyi:
  -"Marijuana is like sex. If I don't do it every day, I get a headache. I think marijuana should be recognized for what it is, as a medicine, an herb that grows in the ground. If you need it, use it."

  VastaaPoista
 4. Minä olen koko lailla pudonnut nykymusiikin kelkasta eikä se jaksa paljoa kiinnostaa. Onhan sillä yhellä intialaisella, vai mikä se on, yli miljardi kuuntelukertaa. So what- Saara Aaltokin on minulle aivan yhdentekevä. Ei tuo Alize vaikuttanut huonolta, vissiin ekan kerran hänestä nyt kuulin.

  Ameriikan vanhojen herrojen sätkien käryttelystä kertovaa Merle Haggardin ja Willie Nelson kappaletta olen vissiin linkkailut jo liian monta kertaa. Sillä ei ole kuin hieman alle neljä miljoonaa kuuntelukertaa juutuubissa.

  VastaaPoista
 5. Olikohan se PSY ja gagman style joka sai eka kertaa miljardi kuulijaa tuubissa?
  No, ohessa lista muistakin
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLyD93SQA8dNcjSOal97xakOOhh42XENXt

  VastaaPoista
 6. Johnny Lydon: "The X Factor it’s not music anymore, it’s karaoke. They are training them to be part-timers on a cruise ship."

  VastaaPoista
 7. Saara kun vetäisi punkin vuosihistorian kunniaksi Anarchy in Uk:n niin olisi Lydon ihan hiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan niin, ja täytyy Saaran kunniaksi sanoa hänen olevan hyvä karaokelaulaja.

   Poista
 8. Kauheaa kuraa muuten noin miljardin yli saaneet biisit. Paska on hyvää. Sanoo kärpänen.

  VastaaPoista
 9. Suomi voitti säbässä, Suomi voitti Nooblelin, Saara Voitti....

  Suomi nousuun, lama katkeaa, torille

  vittu että ihmiset on tyhmiä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä se niin on, että oma maailma ei muutu paremmaksi toisten kultamitaleista. Minä en tuota x-factoria ole katsonut lainkaan, eilen yritin ja viiteen minuttiin pystyin. Aamun lehdet naurattivat: "Saara voitti sittenkin, koska ei voittanut!"

  VastaaPoista
 11. Anteeksi, kuka on Saara Aaltonen? Hiihtääkö hän? Siiri Ranta oli kova hiihtämään. Äitee. Pekka Tiilikainenkin huusi radion mikrofoniin: "Rako vaan suurenee..." kun Siiri jätätti norskeja ja venakkoja.

  VastaaPoista
 12. Kysymyksesi on hyvä ja aiheellinen, minulla ei ole käsitystä. Ilmeisesti on aika osaava laulamisessa, mutta mitään kotipesää hänellä ei ole, ns. genreä, vaan laulaa jukeboxina sitä, mitä maksajat pistävät laulamaan. Ja se kilpailu oli ihan kamala, jaksoin sitä hetken pari kertaa vilkuilla. - "Kun mikään ai ole aitoa!"

  Kimaltelevaa muovia!

  VastaaPoista
 13. Aika vähän on julkisuudessa puhuttu suomalaisesta Almasta, jota itse Elton John soitti radio-ohjelmassaan ja kehui. Kun katselee tätä pätkää, voi tulla mieleen, että jotain tärkeää häneltä puuttuu. Show-maailman kummisedät eivät välttämättä tykkää.

  Jos Saara osaa laulaa puoleksikin noin hyvin, hän on hyvä.

  Ei tuo Alma silti minuakaan varten ole.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)