lauantai 26. marraskuuta 2016

Talvivaara - viikonlopuksi luvattu lunta myös Etelä-Suomeen


Kainuun Pekka Perän aukon, Terrafamen, rahoittaminen jatkuu ja Sipilä pysyy pääministerinä, koska hän itse henkilökohtaisesti ilmoitti, ettei hänellä ole mitään yhteyksiä sukulaistensa tekemisiin.

Sipilän ainoa mahdollinen yhteys Terrafameen on hänen käyttämänsä yhtiön mainospipo. Tiedossa ei ole, onko hänellä niitä pahvilaatikollinen tai mahdollisesti jopa enemmän.

Aiemmin Sipilä hienosti kuriinsaattoi puolueperäiset virkanimitykset. KELA:n pääjohtajaksi nimitettiin vain sattumalta yhä edelleen keskustalainen. Tämä oli pääministeriltä jämerää toimintaa ja lisäsi uskoani hänen selviytymisestään mistä vain.

Toivotaan, että pääministeri on edelleen puheyhteyksissä sukulaisiinsa, vaikka heidän tekemisensä eivät hänelle millään tavoin kuulu.

---
(Kuvituskuva Aku Ankan taskukirjasta, eikä se liity millään tavoin tekstin aiheisiin.)

4 kommenttia:

 1. Kansan Uutiset on todellakin saanut uutisvoiton tässä tapauksessa. Sipilä on ketku, ja joutaisi erota. Ei tullut uutta Kekkosta tähän maahan, ei.

  VastaaPoista
 2. Hypelöintiä, sipilöintiä, mokelointia, fibelöintiä, ropelointia ja tottakai - kepulointia.

  VastaaPoista
 3. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/paaministeri-sipila-vaiensi-ylen-uutisten-johto-hyllytti-sipila-jutut-ruben-stiller-sai-varoituksen/?shared=946519-932173d1-999

  VastaaPoista
 4. Tämä tuntuu jo aika pelottavalta. Sipilä ja Soini ovat maamme kaikkien aikojen huonoimmat ja vaarallisimmat vallassa olijat. - Fasismi on lähellä.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)