tiistai 19. heinäkuuta 2016

Julkuilla tapahtuu kuin vain julkut osaavat ja kokevat


Lauri Karhuvaara sai kenkää, potkut,  fudut ja erotuksen MTV3:n Viisvitosesta. Lauri puhui asiasta ympäripyöreitä pehmosia Iltalehdessä: "Tunnen kaihomielisyyttä, helpotusta, pettymystä ja kiitollisuutta kaikkia yhtä aikaa." Ennen maailmassa kysyttiin, että: "vituttaako, vituttaako, kuuntelen." - Tähän ei tällä kertaa kuitenkaan saatu vastausta.

---

TV:stä tuttua Tape Valkosta ollaan Iltasanomien mukaan sovittamassa jonkin pitemmän aikaa kestäviin linnanjuhliin doping-rikoksesta. Tape sanoo jutussa kaikkien kilpailevien urheilijoiden käyttävän doping-aineita. Minä tuollaista tietämystä vähän ihmettelin, ei kai Tape millään ole ehtinyt ainakaan kaikille myydä, kun se oma potausurakin, ja muut pullistelijat, ovat epäilemättä oman aikansa vaatineet.

---


Teemu Selänteestä ja vaimostaan oli joku juttu heistäkin Iltasanomissa, mutta en sitä jaksanut lukea, kun vaikutti niin tylsälle.


---

Suomen lehdistö käy kovaa kampanjaa Donald Trumpia vastaan, koska se on tietävinään, että täällä Yhdysvaltojen presidentti oikeasti valitaan. Jos totta puhutaan, en minäkään demokratiaa kauheasti ihaile, mutta se nyt lienee ainoa mahdollisuus. Trumpia ja Clintonin akkaa molempia potkaisisin perseelle, jos elämä niin ylössoisi. Mutta ei se niin mene, amerikkalaiset sen presidenttinsä äänestävät.


---

Helsingin Sanomat kertoo Antti Rinteellä olevan uhkan lähteä sdp:n johdosta. Linttu Lindtmanilta ja Tuppuraiselta, ei kuitenkaan Tappuraisen takuumieheltä, vaan Tytiltä Oulusta, ovat kuulleet. Helsingin Sanomien mukaan jopa Paavali Kukkonen ja Petteri Oksa ovat Rinteen haastajina. - Jos kehtaisin, kysyisin: "kuka saatanan kukkonen ja mikä helevetin oksa, koskaan aikaisemmin en ole kuullutkaan."

11 kommenttia:

 1. Ei kait tuo hodari ollut sun lounas?
  Kuten jo kerran sanoin, tule käymään,
  niin laitetaan mies lihomaan,
  mutta ei niin,
  että lihoiksi jouluna
  vaan tyyvyäisenä.

  Uutisten lukeminen jäänyt tänään vähiin, kaikki oli uusia vanhasia mulle. Hyvä Late on aanut vihdoin eläkkeen, ja Antti Rinteen haastajat..no niitä pitää olla. Tytti Oulusta on vaan aika heiveröinen, mutta hyvä että kokaiinissaan tunteen olonsa vahvaksi.

  VastaaPoista
 2. http://samulivirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220211-aani-on-virtasen-mutta-sanat-ovat-soinin

  Ja kädet oli juudaksen, joka runkkasi turkin hihaan.

  VastaaPoista
 3. On siitä jo aikaa, kun ostin s-marketista useamman tuollaisen hodarin, koska olivat niin halpoja. Leipä niissä hajosi käsiin, sitä ei saanut pysymään ehjänä. Kaameeta paskaa, edes mikroon en viitsinyt laittaa, vaan heitin kaikki suoraan roskiin. No jaa, avasin minä toisenkin, että sain valokuvan.

  Hesarilla näyttää taas jylläävän, väkisin yrittävät sdp:n puheenjohtajan vaihtaa. Heh, ei se mihinkään lähde, kun Hesarin käskystä ei ole pakko, mutta höpö-Ville lähtee vihreistä.

  VastaaPoista
 4. Kädet olivat Juudaksen mutta jalat Sampan?

  Oi Samppa, Samppa!

  https://www.youtube.com/watch?v=hqTHDmirkr0

  Aika, ei kohtele meitä niinkuin me kuvittelemme, että meitä pitäisi kohdella. - Päinvastoin.

  VastaaPoista
 5. Vrt. Eugenia tässä

  https://www.youtube.com/watch?v=cA2TpAooA7M

  täysin kansainvälistä tasoa. Jatsia!

  VastaaPoista
 6. Sitäpaitsi Eugenen englanti on ihanan remuaaltosta. Jopa meikäläinen pitkän saksan lukija ymmärtää sitä, ikävä kyllä. (Tai ei nyt tietenkään kaikkea, onneksi.) - Jatsi puree kumminkin kuin Paarma.

  VastaaPoista
 7. Öösenin jutuista monista tykkään ja tuo vanhoilla päivillä laulamansakin on hieno esitys. Tykkään minä Molli-Joristakin, mutta se yks on sitten kauhee, kun laulaa siinä Heili Karjalasta: "Hän kohta minut sitoi sängyn päätyyn, vaivuin hurmahan iäisehen."

  VastaaPoista
 8. Minä muistan tästä tämän version, jota mm. Parikkalassa tanssin

  "...Heij Arjalasta heilin minä löysyin,
  löysin suu ja sorkkatautisen, heij...


  En ollut ikinä sitä ennen tanssinut. (Koska olen rumpali.) Mutta niin ne jalat vaan menivät edestakaisin. Ja "Kiitos", sanoi tyttö kun kädestä pitäen vein hänet takaisin sinne, mistä hänet olin noutanut. - Sen lisäksi tietysti pokkasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti oli - meitä oli 4 veljestä - opettanut meille että tytöille pitää pokata.

   En kyllä ymmärrä vieläkään että miksi? (Niijailisivat ite!)

   Poista
  2. Jospa hän pokata-sanalla tarkoittikin kumartamisen sijaan: "Jokaisen pojan tulee iskeä friidu!"

   Poista
 9. Tätä olen kyllä ajatellut. Mutta yks niistä harvoista komplekseista mitä EN kärsi, Oidipuskompleksi.(Ja tiedän että et sinä tätä tarkoittanut! Minusta aina vaan, kun mahdollisuus tulee, on kiva mennä sivuraiteille. Esim. tähän tekee mieli lisätä あなたのようなリクは人間です. - Olen tätä mieltä.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)