lauantai 30. heinäkuuta 2016

Meiltä ja muualtakin


Lapset kannattaa jättää rokottamatta, koska rokotteissa saattaa olla riskejä. Myös syöminen voi olla vaarallista, joten ruokaa ei missään nimessä pidä antaa. Koulussa saattavat opettaa arveluttavia asioita, joten sinne ei saa rakkaita lapsia laittaa. Tynnyreissä kasvaa terveitä, onnellisia ja tasapainoisia lapsia. Tynnyreistä saa myös edullisia ja kivoja kesävaatteita.

---

Kansanedustaja, entinen ehdollisvanki, Antti Kaikkonen, tuntuu olevan täynnä asiaa. Osaltaan sen varmistaa se, että epäilemättä keskusrikospoliisi on hänen tietokoneensa jo palauttanut, koska ehdollispallokin on jo poistettu jalasta. Kansanedustajalle toivotan kaikkea hyvää ja kestämistä niiden taloudessaan asuvien vieraiden kakaroiden kanssa.

--- 

Yhdysvaltojen seuraava presidentti, Donald Trump, omaa mielenkiintoisen nimen. Suomessa hän olisi Aku Trumpetti ja seuraajansa Trumpetisteja.  Jos nämä kannattajansa pitäisivät konsertin, sen nimi olisi suuri puhallus.

 Louis Armstrong oli trumpetisti, mutta Trumpetistiksi hänestä ei olisi ollut. Tässä Louis esittää kappaleen Moon river, eli pyllistyskuutamon joki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)