torstai 7. tammikuuta 2016

Linnoissa kreivien häät vietetään
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452145343057.html
9 kommenttia:

 1. Noista poliseista varmaan on parempi olla puhumatta omalla nimellään, voivat olla pitkävihaisia, kuten minäkin muistan eräitä ilkeitä asioita.

  Kuten sen, että Lemmy mainostaa Valiota. No, rahat pois rosvoilta. Ja kukas on parempi kun maitoa vihaava mainoshenkilö Valiolle, kuin Lemmy. Varmaan rahasti kunnolla.

  Mutta minä juo kahvin kanssa vain vapaan lehmän maitoa.

  VastaaPoista
 2. Jaa, ei sitten puhuta Paaterosta, vaikka hän on kyllä jo eläkkeellä. Eikä minulla hänestä olisi mitään mieleen tullutkaan.

  Minä näin Valion mainoksen, se on hyvä. Ja maitoakin juon, ostan aina sitä, joka maksaa s-marketissa jotain yli 60 senttiä. Valion maitopurkissa olisi se kätevä korkki, mutta kallista on kuin mikä.

  VastaaPoista
 3. Kuopion poliisista kuulin huhuja vuosia sitten. Niissä taisi olla jotain käryä? Parempi ehkä olla niitä toistamatta, kun asiat selviää nyt oikeudessa. Tulkoon sieltä "totuus".

  Paaterolle kävin joskus pottuilemassa sen blogissa, mutta en muista enää mistä asiasta.

  Maito? 1,65€ litra on ihan hyvä hinta. Onhan se vapaan lehmän maitoa. Ihan yhtä vapaata, kuin kanisteri Lindströmmin hallituspolitiikka.

  VastaaPoista
 4. Paatero puhuu radiossa tyhjiön täyttymisestä. Mutta ihme kyllä, on eläkeläinen huolissaan vapaaehtoisista turvajoukoista. Mutta yhtä kumma ei ole, että haluaa vapaaehtoisjoukkoja.

  VastaaPoista
 5. Hänen mielipiteensä tuskin vaikuttaa enää.

  VastaaPoista
 6. Tuo Kreivi-video taisi olla muinoisesta Jatkoajasta. Muistan hämärästi, että ohjelma oli kohuttu lauantai-illan viihteellinen keskusteluohjelma, jota veti Lenita Airisto jonkun miehen kanssa. Lenita oli rohkea ja räväkkä juontaja.

  VastaaPoista
 7. Minäkin jostain syystä sain Jatkoaikaa jonkun pätkän katsella, vaikka olin alle kouluikäinen tai just ekalla. Elvästä arkistosta olen pätkiä ohjelmasta katsonut ja ilmankin olisin muistanut juontajista Elon Arskan ja Taanilan Hannun. Nyt katsoin wikipediasta, tietomies Kauko Saarentauskin siinä populassa oli. Wiki laittaa Vesku Loirin ohjelman vierailijoihin, mutta kyllä hän oli sen vakituinen komediasketsien esiintyjä. Elävässä arkistossa sanotaankin, että ohjelman myötä hän nousi tähdeksi. Sketeseissä oli myös Jarno Hiilloskorpi, jota kakarana suorastaan ihailin.

  Aikansa upea ohjelma. Opit oli otettu Amerikan telkkarista ja juontajien lisäksi siinä vierailivat kaikki ajan "suurnimet". Valtionvarainministeri Mauno Koivistosta Väinö Linnaan ja Mauri Sariolaan. Unohtamatta Tabe Sliooria. Tätä tunnin pätkää jos kelaa muutaman minuutin eteenpäin, näkee nuoren Mauno Koiviston haastattelun. Suosittelen tosin koko ohjelman katsomista! Tuolla se Manukin kai kansan sydämiin onnistui pääsemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus: päämisterihän se Manu oli tuolloin, kuten elävässä arkistossa lukeekin.

   Poista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)