sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Perussuomalaisten raaka vanhusten tappolinja

Kela vahvistaa: Hallituksen leikkuri vie jopa 300 €/kk (otsikko Uusi Suomi. fi 9.6.2015)

Turha on kenenkään kyseisen puolueen edustajan sanoa: "mutta kun se keskustapuolue ja se kokoomus".

---
Me Perussuomalaiset ehdokkaat teemme kaikkemme lasten, nuorten, perheiden, vanhusten ja muiden erityistä tukea ja huolta tarvitsevien parhaaksi. Uuraisten terveysaseman lääkäri-        ja muut palvelut tulee turvata. (http://www.uuraistenperussuomalaiset.com/4. Luettu 14.6.2015.)
 ---


Vähävaraisten maksurasitusta ei saa lisätäVastustamme pienituloisia sortavia terveydenhuollon asiakasmaksujen korotuksia, koska samaan aikaan hallitus leikkaa kuntien valtionosuuksia korotuksia vastaavalla summalla niin, ettei palveluita korotusten seurauksena todellisuudessa paranneta, vaan kokonaisuus huomioon ottaen niitä sen sijaan heikennetään. (http://www.nurmijarvenperussuomalaiset.fi/home/kuvaus11. Luettu 14.6.2015)

Nurmijärveläiset perussuomalaiset lupaavat samalla sivulla myös 9 muuta hyvää ja kymmenen kaunista vanhuksille.
---

Perussuomalaiset avasivat eurovaalikampanjansa lauantaina Finlandia-talolla. Kampanjan tv-mainoksessa puolueen puheenjohtaja Timo Soini tekee lopun suomalaisia lapsia ja vanhuksia sortavista EU:n kriisimaiden tukipaketeista. (HS tv. eurovaalikampanja 29.9.2015)

---

Vastaavanlaisia lupauksia tai pyrkimyksiä löytyy googlen haulla "perussuomalaiset vanhukset" vaikka kuinka paljon. Erityisesti perussuomalaisten huoli on koskenut vanhusten hoitoa ja sitä, että vanhusten mahdollisuus asua kotona säilyy mahdollisimman pitkään.8 kommenttia:

 1. Mitenhän tuo nyt menee? Kun otetaan yhdellä kädellä, niin voiko sitä anoa toiselta kädeltä, eli sosiaalista normivajausta? Eli siirrettiin kustannuksia valtiolta kunnille?

  VastaaPoista
 2. Kun asuntotuen leikkaukset kohdentuvat pientä eläkettä saaviin vanhuksiin, sellaisille joille kaikki kympit ovat isoja rahoja, niin tilanne on tuskin sellainen, että valtio tai kukaan muukaan voittaa mitään.

  VastaaPoista
 3. Miten tuon nyt ottaa, jollei normeihin, siis tulorajoihin puututa alentavasti, niin sen minkä asumistuessa menettää, sen toimeentulotuessa voittaa. Nollasumma. Mutta onko eläkeläiesestä sitten toimeentulohakemuksen kirjoittajaksi? Se on toinen juttu. Kunnan jauhoja ei ylpeät hae.

  VastaaPoista
 4. tätä samaa pelleilyä oli edellisen hallituksen kanssa myös. Tosin eräiden marginaalejen tulot tällöin nousivat. Mutta muuten tehtiin niin, että kunnan taskulta siirryttiin valtion taskulle.

  VastaaPoista
 5. Mitä mikäkin tarkoittaa, sen aika vastaa todistaa. Tässä kuitenkin todistuu yhdeltä osin perussuomalaisten ja muiden konservatiivien tyhjä sanahelinä ja suoranainen valehtelu, aina kun omista arvoistaan puhuvat.

  VastaaPoista
 6. Ulkoministeri Soini: "Ei minua mikään tällaisessa maailmassa huoleta, kun Perussuomalaiset menestyy."

  VastaaPoista
 7. Perussuomalaiset menestyy, äänestäjänsä tuskin.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)