sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

River Vantaa8 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Varsinkin alempi on kaunis ja taitavasti sommiteltu. Oksankarahkat tuossa edessä tekevät kuvan. Ja perspektiivi sillan takana aukeaa kauniiseen maailmaan, voisi kuvitella satuolentojen, pienien keijujen, tanssivan kivillä.. Vastakohtien kuva, aikas mahtava. (Äläkä nyt sano, että se tuli vahingossa.)

  VastaaPoista
 2. Ylimpään kuvaan en tehnyt mitään muutoksia. Eilen kun oli kaunis päivä, lähdin fillarilenkille, otin paremman kameran mukaan. Kiertelin mm. Sveitsin luonnonpuistossa, jossa on mahtavan kokoisia kuusia ja mäntyjä. Pitävät alueen melkein luonnontilassa, - joitain kaatuneita puita sieltä on kuljetettu pois, mutta niitäkin riittää. Sitten ajauduin Vantaanjoen rantaan, istuskelin sen rannalla ja join purkillisen kaljaa. Tuon alemman kuvan otin pokkarilla, kun silmät eivät aivan riittäneet näkemään sillan vuosilukua. 1914 siinä lukee.

  Tätä bloggausta tehdessäni alkoi naurattaa Andy Williamsin esittämän Moon riverin sanat.

  VastaaPoista
 3. "Parempi" kamerani on ikivanha Canon Powershot S5is, ja koska olen tällainen mestarikuvaaja, käytin valmista asetusta nimeltään maisemakuvaus.

  VastaaPoista
 4. PS ylin kuva on tietysti se Andyn siloposkikuva!

  VastaaPoista
 5. Hahaa, menin lankaan! Andylla on myös vähän ällömakea lauluääni, mutta valitsin sen lukuisista tästä kappaleesta tehdyistä versioista.

  VastaaPoista
 6. Oi Riku olet kuvaaja! miettii nimimerkki iloisesti yllätetty:) Moon riveristä en sano mtn..

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Mustis! - Mutta sinullekin kiistän valokuvaajuuteni. Olen siinä asiassa hyvin nöyrä, kun monessa blogissa ja muussa paikassa on niin hyviä valokuvia. Varsinkaan valokuvauksen tekniikka minua ei juuri kiinnosta omakohtaisesti, eikä näillä minun kameroillani edes pysty kuin "yleiskuviin". Ja minulla on kaikki valmiudet laittaa aivan karmeita kuvia, usein olen laittanut.

  Moon river on hyvä biisi, Andy Ällön esittämän laitoin huumorilla kuvastamaan Vantaan mutaisen puron virtaamaa. "Moon river wider than a mile..."

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)