maanantai 27. toukokuuta 2013

Kehitys etenee, mutta ajatukseni vain harhailevat

Kesällä ei ole mitään tekemistä, ilmat ovat huonoja ja aurinko paistaa silmiin, kaihtimet täytyy laittaa kiinni. Siksi luultavasti katselen paljon televisiota, selaan internetin ihmeitä, luen vanhoja Jerry Cottoneita ja Morgan Kaneja, sekä päivitän tätä blogia useammin.
---

Se on sitten selvä. 

Näin lattialla kokoomuksen sinisen ilmapallon, jossa luki valkoisella: "Kokoomus - Suomen toivo".  - Hyppäsin sen päälle, se hajosi voimakkaasti pamahtaen. En tiedä mikä minuun oikein meni, säälitti sen lerpsahtanut ulkomuoto.

---

Kuka helvetti on Pompöösi Hämäläinen, ei kai se mikään Helsingin entinen kaupunginjohtaja ole?

---

Väliaika, kahvia ja pullaa:

Helsingin Sanomien johto on hissiliikkeessä.


---

 Helsingissä järjestetty Maailma kylässä festivaali mainosti itseään venäläisellä Pussy Riot-ryhmällä. Ryhmä itse kertoi, ettei se ikinä kerro esiintymisistään etukäteen. - Olemme tyytyväisiä kävijämäärään, totesi festivaalijärjestäjä.

Mieleeni tuli, kuinka Tappi Suojanen oli aikanaan tajuavinaan, että sokeat laulajat ovat trendikkäitä. Jostain sellaisen löysi ja mainosti keikkaa: "Rahat takaisin, jos yhtään näkee!"

Festivaaleilla vihreät saivat kuitenkin kuningasajatuksen: "laatuoluita eli pussikaljaa pitää saada mukaan!"

----


Meinasin laittaa amerikkalaisen kansallissankari Jonah Falconin kappaleen "It´s too big", mutta se osoittautui niin huonoksi, etten sittenkään viitsi.

Mutta olettekos tätä kuulleet, Badding ainakin oli: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)