maanantai 22. elokuuta 2011

Varakansanedustaja
Järkyttävää uutta tietoa on saatu rehellisen ja taitavan, aina yhteisen edun etusijalle asettaneen, erityisesti yhteistyökyvystään tunnetun edellisten vaalien haravan, Marja Tiuran, eduskunnasta putoamisen syistä.

Yksi Tiuran anarkistiksi nimeämä mieshenkilö uhkaili häntä, repi kaikki tien varsien mainokset, eivätkä ihmiset siten uskaltaneet häntä äänestää.

Kyynelejevin silmin vapisejavina ovat monet ihmiset kaiketi kertoneet, "ilman muuta Marjaa olisin äänestänyt, mutten uskaltannu, valimainoksetkin sillä repsotti!" 


Marja sanoi Iltasanomille: "Mikään rangaistus ei korvaa minulle sitä menetystä, joka tästä tapahtumasarjasta seurasi." 

 Aivan tuota en ymmärtänyt, kun olin jäänyt toiseen käsitykseen.


Marjatiura.netin jäämistössä, vaalien jälkeen, Marja nimittäin kertoi: Eduskunnasta putoaminen on seuraavan voiton siemen, perhe ja erityisesti pieni lapsi, joka liian usein kysyy isältään: "Mikti äiti menee taas töihin?"

Eikö perhe korvaakaan Marjalle eduskunnasta putoamista?


Marjan traagista kohtaloa seuratessani minäkin usein nostan käteni ylös ja huudan tuskaani: "Miksi, miksi, miksi, oi Herrani, miksi, eikö tämä raskas, erittäin raskas prosessi koskaan lopu?" 

Eikä se niin ollen lopu, projektilla vain on alkunsa ja loppunsa. 
 

2 kommenttia:

 1. On se traagista.

  Tiukishan oli kaikissa lehdissäkin varsinainen äänikuningatar. Jos monarkia tulisi hallitusmuodoksi, pääsisi tiura varmasti kantamaan tiaraa. On se niin reipas, tarmokas ja hymyilevä yhteisten etujen tavoittelija!

  Valitettavasti äänestyslipuissa on ollut vikaa. Ne on epähuomiossa päällystetty teflonilla, eikä niihin ole näin ollen saatu minkäänlaista otetta.

  Onneksi on kuitenkin oikeitakin töitä. Esim. myyntialalla Marjukka menestyisi varmasti. Hänellähän on kattava kokemus esim. pesukoneiden myyntityöstä.

  VastaaPoista
 2. Tiuralla on dramaattinen luonne, säälipisteet osaa huolella kerätä. Kirjoituksissaan on aiemmin verrannut itseään mm. Jeesukseen.

  Iltalehti kertoi naistenlehdesä olevasta haastattelusta, jonka mukaan "kaksi viimeistä vuotta ovat olleet helvettiä!"

  Muistaakseni sai vaaleissa peräti 4000 ääntä kun putosi, siihen kun lisätään sääliäänestäjät, päässee ensi vaaleissa taas eduskuntaan. Varakansanedustaja on nyt, tilannetta en tiedä, mutta mahdotonta ei ole tämäkään vaalikausi. - Vaalityö on selvästi jo aloitettu.

  Raskas prosessi jatkuu.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)