maanantai 8. elokuuta 2011

Elokuva
Elokuvamogulin luojan armosta, Markus Selinin, suurproduktio Mannerheimista etenee.

Takaisku koettiin, kun suurohjaaja Renny Harlin vetäytyi hankkeesta. Harlin on aiemmin ohjannut muun muassa kauhuelokuvan Freddy Krueger XVII:n poika, joka olisi ansaitusti voittanut useita Oscar-palkintoja, jos se niihin olisi asetettu ehdolle ja akatemia olisi ne elokuvalle myöntänyt.


Mannerheim-elokuvan tuotantoa on jouduttu tehostamaan.

Elokuva kuvataan pyörivällä valvontakameralla, domella, ohjaajana Dome Karukoski.

Tiettävästi elokuvalle haetaan loppurahoitusta Venäjältä, jota voinee pitää jonkun suuruisena riskinä. - Saattavat rahoittajan ominaisuudessa vaatia loppukohtaukseen sodan voittajaksi Neuvostoliiton. 

Käsikirjoitusta on jo nyt jouduttu vaihtamaan,  uusi pohjautuu Paavo Rintalan menestysteokseen, josta kaksi päähenkilöä on yhdistetty. Elokuvan nimeksi tulee "Mummoni oli Mannerheim"!

Aiemmat rahoittajat, pojat suomalaisella klubilla, tyytyivät lausumaan: "Oho!"-, käänteistä kuultuaan. 
 ---

(kuvituskuva ei liity kirjoitukseen)

2 kommenttia:

 1. Nyt narraat, kyllä kuva kuuluu kirjoitukseesi: Elokuvan nimeksi on kuitenkin kaavailtu "Aasi ratsasti Mannerheimilla".

  Sinulla on ilmiselvästi sisäpiirin tietoa asiasta, mutta välttääksesi oikeuspalatsien ovien availua, käytät ovelaa, visuaalista kieltä rivienväleineen.

  Elikä tänä iltana, kun sitten suuntaat sinne suomipoikien klubille, kerro looshin nurkimmaisellekin konjakkikänniselle joka Selin sielää yrjöilee, että paljastuttu on, parasta meidänkin tehdä harlinit Mannerheim-hankkeesta.

  VastaaPoista
 2. Pojista suomalaisella klubilla minulla ei ole muuta tietoa, kuin mitä lehdyköistä olen lukenut. Niiden mukaan siellä on annettu ainakin kaksi hyvää neuvoa: "Osta win capitaa!" ja "Sijoita suurelokuvaan!"

  Elokuvatapauksessa olivat ilmeisesti laittaneet hatun kiertämään, muutama kyynelkin paikalla saatettiin nähdä.

  Hattuun tuli kuitenkin runsaasti nappeja, neppareita ja kaupan kärrypoletteja. Kukkulaneuvokset ja kernaalit sitä äimän käkinä ihmettelivät ja viheltelivät kädet selän takana: "varmaan joku kommunisti!"

  On se totta, että elokuvan nimi oli munneltua totuutta. Elokuvan nimeksi tullee "Levottomat 4". Produktio on päätetty pelastaa keinolla millä hyvänsä, odotettavissa on paljon paljasta pintaa, jopa aitoja yhdyntöjä,- runsaasti myös ihmissuhdedraamaa ja ovien paiskomisia.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)