perjantai 12. elokuuta 2011

Ottaisko vai jättäiskö?Pertti "Nipa" Neumann, os. Nieminen, avioitui myöhemmässä elämässään, jo pikkutyttönä voimansa Dingo-nimisestä yhtyeestä ammentaneen Nipa-fanin, Dianan, kanssa. Ero tuli myöhemmin, Diana kertoi arjen uuvuttaneen.

Sauli Väinämö "Väiski" Niinistö avioitui myöhemmässä elämässään edellisen presidenttikampanjansa kampanjapäällikkö Jenni Haukion kanssa. Kampanjan, joka jäi ihmisten mieleen mm. lukuisista Niinistö-kahviloista, joissa naisihmiset (mieshenkilöitä unohtamatta) saattoivat avoimesti purkaa tunteitaan pahvista valmistettujen Sauli-kuvien edessä.

Paavo "ent. pääminister." Lipponen avioitui myöhemmässä elämässään, yhä pääministerinä ollessaan,  Päivi "Hertzberg" Hiltusen kanssa.
Hiltunen oli Hertzberg-nimellä toiminut aktiivisesti ja alttiutta osoittaen puolueen vähäpätöisissä tehtävissä. Myöhemmin Päivistä tuli poliittinen auktoriteetti ja laajoja kansalaispiirejä kutkuttava  kansanedustaja, kansanedustaja Päivi "Päivää" Lipponen.


Presidentinvaalit ovat perinteisesti olleet vaalit, joissa äänestysprosentti on kaikkein korkein.

Presidentillä on yhä valtaoikeuksia niin, että hän halutessaan yltää maamme vaikutusvaltaisimpien ihmisten joukkoon. Tasavallan presidentillä on nimittäin yhä valtaoikeuksista tärkein: valta päättää, nimitetäänkö tuulipukuja ja halpafarmareita myyvä kauppamies kauppaneuvokseksi, tai vaikkapa syvästi katkeroitunut ulkoministeriön työntekijä kunniaprofessoriksi. Tällä en tarkoita esimerkiksi Juhani "kekkonen mun ihana armastus" Suomea, jonka teflon-Stubb katkeruus iltalehdessä oli hauska, vaikkei siitä saanutkaan mitään juttua, kun lähdekritiikkiä on jonkin verran huomioitava.


Eeva Ahtisaarelle en enää ole katkera kaikkien aikojen typerimmästä lausunnosta, jossa järkyttyneenä kertoi tajunneensa, että perheväkivaltaan saattaa syyllistyä "ihan akateemisesti sivistyneitä" ihmisiä.


Eeva on vain höpsyli, Jenniä ja Päiviä tulee kunnioittaa.

Nykyinen Pentti Arajärvi, vaimikäsennimioli, on fiksu mies, en muista hänen mitään sanoneen. - Jennikin saattaa olla viisas, jos pysyttelee tähän mennessä vaalimassaan "yksityishenkilö"-statuksessa.

Presidentinvaaleissa aion silti tukea kampaaja Diana "Nieminen" Neumannia, kirjoitan nimen äänestyslippuun vaikka paksulla tussilla, jos herrat eivät siihen muuten mahdollisuutta suo.
---
(kuva: il.fi, presidenttisuosikkien vaimot...)2 kommenttia:

  1. Eikö muuten ole aika hassua huomata, että jo tässä vaiheessa mediakin on päättänyt, että meillä on hommaan tasan kaksi ehdokasta.

    Pistäisin roponi likoon sen puolesta että "Väiski" vie pitemmän korren, mokoman päätä kun on jo niin pitkään mediassa silitelty; "Lähtisitsätsää Sauli hei, kamoon ihan totta presidentiksi? Ku sä oot nii lutunen ja puolivallaton velikulta!"

    VastaaPoista
  2. Lehdet meitä vievät, niiden mukaan täytyy käsitykset asioista luoda.

    Sauli ja Paavo ovat varmasti molemmat hyviä presidenttejä leikkaamaan nauhoja moottoriteiden tai laivojen vihkijäisissä.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)