maanantai 1. marraskuuta 2010

Äl yli päästä perhanaa


Tuoteväärennökset ovat maailmalla ulottuneet jo elintarvikkeisiin.

Suomalaisten kuluttajien ei kannata väärennöksistä vielä olla huolissaan,  viranomaiset ovat tarkkoina ja meillä myytävät lihapullat ja jauhelihapihvit on edelleen pystytty pitämään broilerin nahasta valmistettuina.

"Reilussa Täysjyväruisleivässä" on yhä 30 prosenttia vehnää, "Tosirukiisessakin" 29 prosenttia.

Kuluttajan kannattaa silti olla tarkkaavaisena, on mahdollista että huijarit yrittävät ujuttaa myös meidän markkinoillemme lähes 100 prosenttia ruista sisältäviä ruisleipätuotteita.

Puhumattakaan lihajalosteista, jotka sisältävät lihaa.

Mahdollista on myös, että uhkaavat tuoteväärennökset sisältävät ainoastaan muutamia E-lisäaineita. 

Suomalainen ruokateollisuus: äitien valmistamaa ruokaa, josta tulee sydämeen parempi mieli.

  ---
(Yle: Väärentäjät siirtyivät luksuksesta ruokaan
Taloussanomat: Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)