lauantai 27. marraskuuta 2010

Muovikassimiehet


Viime kesänä artjärveläinen kunnanvaltuutettu päätti antaa jo taksissa suoraa palautetta kunnan virkistysmatkasta. - Tämä on pieni ponnistus minulle, mutta suuri koko Artjärvelle!

Yksittäinen valtuutettu nosti pienen kunnan Suomen kartalle ja osallistui samalla, brändityöryhmän työn tuloksista vielä mitään tietämättä, Suomi-kuvan rakentamiseen.

Kunta peri valtuutetun palautteesta viidenkympin leimaveron.


Kerrotaan, että kunnan uusissa mainostauluissa lukee: Virkisty ja herää Artjärvellä!

Jokseenkin turhalta tuntuu Suomen kuvalehden riepominen helsinkiläisten virkamiesten Romanian matkan kyykkyryyppäyssikakänneistä.

Helsingin kaupungin turvallisuus- ja valmiusosaston päällikkö ja sosiaaliviraston johtava asiantuntija tarvitsevat työtään suorittaakseen kokemuksia myös asiakkaidensa näkökulmasta.


Asiantuntijuus edellyttää jatkuvaa viimeisimmän tiedon omaksumista ja joskus jopa hieman epäortodoksisia metodeja. Virkamiehet ovat osoittaneet kiitettävää asioihin paneutumista matkallaan Romaniaan.


Kerrotaan tosin, että Romanian romaneiden keskuudessa nousi pienimuotoinen paniikki: "Muovikassimiehet tulee tiedonhakumatkalle!"

Sosiaaliviraston raportissa mainittaneen: Siellä oli havaittavissa sosiaalisia ongelmia, joista osaa emme valitettavasti kyenneet matkallamme näkemään! 


(Kuva: google-haku "Artjärvi")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)