sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Sipilöintiä


Elinaikamme huonoin hallitus, oikein rähmäpaska, on saanut viimeinkin päätöksen tehtyä. Hallituksen kannatus nousee kohisten, kun vastoin kepulaisten aikaisempia puheita, päättivät alkaa myydä limuviinoja ja tiukempaa kaljaa kaupoissa.

---

Timo Soinin paniikki on kasvanut. Hän syytti kaikesta polkupyöräileviä kommunisteja, vaikka itse käyttää maamme ylintä toimeenpanovaltaa. Sellaista se politiikka on.

---

 No jaa, laitan tähän Vesku Loirin version Dave Lindholmin kappaleesta.

 

7 kommenttia:

 1. Nyt se läski populisti on pöyristynyt, kun häntä haukutaan Rinteen toimesta rasistejen suojelijaksi. Mutta näin se kalikka kalahtaa ja koira uikahtaa.

  VastaaPoista
 2. Soinista huokuu epätoivoa, tietää olevansa poliittisen uransa finaalissa.

  VastaaPoista
 3. Niin, kyllä se nyt näyttää siltä, että seuraavaksi pääministeriksi saadaan opposition tiuskea rakkikoira, Ville Niinistö, ainakin hänen omien kaavailujensa mukaan. Sitten alkaa Suomen nosto uppoavasta suosta, leikkaukset lakkaavat, tulee perustulo, joka varmasti riittää ilman rutinoita. Otenaan lisää monitaitoisia osaajia, jotka tekevät työt niin että suomityttö saa vain röhnöttää divaanilla ja pyytää lisää rypäleitä suuhunsa.

  VastaaPoista
 4. Eipä taida tulla maallemme vihreää pääministeriä tai presidenttiä. Ja eikös Ville ole kohta erovuorossa puheenjohtajan paikalta, vihreillä kun on sellaiset säännöt. Toisin kuin perussuomalaisilla, jotka vaihtavat kannattajia, että Soini saa jatkaa aina.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)