maanantai 23. toukokuuta 2016

Onnittelut!


Bob Dylan täyttää huomenna kolme varttia. Niin se aika rientää.


Zimmermani lauloi yhdessä Käteisen Jussin kanssa.Ja kuunnelkaa hieno Esa Kuloniemen, bluesministerin, kattaus Dylan-versioinneista.

6 kommenttia:

 1. Kuuntelin tänään autossa Radio Ykköstä. Siellä oli ohjelma Muistojen Silta (?) Ilta tai joku. Silti, Bob Dylania soitti. Me ollaan vanhoja jo, kun eläleläisohjelmassa soitettaan rokkia, tai silloista folkkia.

  En malta odottaa, kun omassa vanhuudessa soitetaan 90 luvun parhaita. Dj Shadow ja Daftpunk taitaa olla ainoita jotka kestää aikaa 30 vuoden päästä?

  Tai mistä sitä tietää.

  VastaaPoista
 2. Kai nämä sellaisia ikäkausikysymyksiä ovat. Minä olen sinua paljon vanhempi metusaalemi ja hourin omiani.

  VastaaPoista
 3. Tänään juttelin erään pian eläkkeellä olevan kaverini kanssa. Hän sanoi, että nuorena ei olisi koskaan uskonut, että ei pitäisi nuorten musiikista. Mutta nyt cheekit ja muut punnaa aat, nasaalissa, aiheuttaa hänelle kuulemma kovia näppyjä ihoon ja unettomuutta, kun musiikki on laaduttoman paskaa.

  Mutta täytyy se itsekkin todeta, että trendeistä ollaan tiputtu jo monta vuotta sitten. Yritin kerran vuosia sitten lukea SUE lehteä. En tuntenut kuin yhden bändin, koko lehden juttu kavalgaadista.

  Mutta SUE on kuopattu. Minä en.

  VastaaPoista
 4. Niinkin se tietysti menee, ettei näiden uusimpien vauhdissa ja meiningissä viitsi, tai kykene, pysymään mukana. - Mutta jos minulta kysytään: "Ihan vitun kiva!"

  VastaaPoista
 5. IHan vitun Kiva!
  https://youtu.be/CySRgtT5kVI

  Porvoossa on Kiva baari jokirannassa, joka on mukava, kuulemma kiva. On se.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)