torstai 3. elokuuta 2017

Päivien vanhat lipposet


Päivi, Lipposen Päivi, raahautui viimeisillä voimillaan kassalle, maailman epäoikeudenmukaisuus ja suolissa kurniva nälkä oli saatava kuriin.

Kuten Charles Dickensin Oliver Twist, hän sanoi hennolla äänellä: "Can I have some more, please?"

19 kommenttia:


 1. Paavo Lipponen, lahjakkaasta vasemmistodemarista lahjotuksi oikeistodemariksi muuttuneessa Puakissa on/oli hyvääkin. Ensiksikin hän oli helvetin hyvä vessipallon pelaaja. Niitä Suomessa koskaan ei ole liikaa - onneksi! Toiseksi hän pisti röyhkeitten kepulaisten maakuntalehtien satraapeille sekä jauhot että mämmit suuhun. Samoin kun räksyttäville mauripekkarisille. Hyvä, Pave! - No, en minä nyt mitään muuta hyvää hänestä keksi, nykyisestä Putinin kaverista, Nord Streamin konsultista.

  Tätäkään en tiedä minkä takia mä tähän tämmösen linkin tähän laitan...?

  https://www.youtube.com/watch?v=O-oAzjNxjTI

  VastaaPoista
 2. Paavo on Töölön Cincinnatus, kuten Päivi sanoi.

  Studio Julmahuvin Petteri Summasesta mieleeni tuli Isänmaan toivot, joka nauratti minua aikoinaan paljon. Antti siellä oikeasti Richardina soitti.

  VastaaPoista
 3. Cincinnatus on hyvä, hyvempi juttu !

  VastaaPoista
 4. Ennen ei ollut mitään, paitsi Severi Suhonen, sitten tuli nämä Mutapainin ystävät ja Hymyhuulet ja mitä näitä oli, hyviä kaikki. Parasta oli mielestäni kumminkin Tabu; se oli anarkista huumoria. Ja teki sketseistä toisenlaisia kuin ennen: ei tarvinnut olla enää 30 sekunttia kestävä vitsi vaan saattoi olla 30 minuuttia kestävä, tarina. Joka on ihan hullu, ja sketsimäinen, kumminkin. - Tabu mursi muurin, tuli Julmahuvi ja nämä muut, toinen sukupolvi kuin Ryhmäteatterilaiset, ja tämä minua viimeksi kosketti: Ihmebantu. ... se kun alkaa olla jo ihan DADAA! (Mutta kiehtovaa, syvällistä - jos sen ymmärtää - dadaa!)

  Ps. Kyllä minusta Esa Pakarinenkin aikoinaan oli ihan hauska. Etenkin kun otti tekohampaansa pois suusta ja alako viäntää sudettisavvoo. Ja voi veljet miten me naurettiin Eemelillekin kun se sanoi "Ohoh, ohoh". Ja Spede "asian on nimittäin sillä lailla että se on näin..." Ja Simo ihan pokkana sanoi "Terveisiä Vaatehuoneelta..." tai tuo viimeksi mainittu taisi ollakin Pukevan tai Kauppakeskuksen mainos. No, oli mitä oli, kyllä me naurettiin!... voi Hitsi

  VastaaPoista
 5. Oletteko nähneet, kun Paavon raateluhammas vilahtaa? Aargh!

  VastaaPoista
 6. Tabu minulla on dvd:nä, mutta Mutapainin ystävät kannattaa Ylen Annosta katsoa, jaksoista tulee hyvälle tuulelle.

  Esa Pakarinen oli omaa aikaansa, enkä voi olla häntä kunnioittamatta.


  VastaaPoista
 7. Joo Esa oli oikeasti hyvä. Aikansa lapsi, tietysti. Ajattelen Reino Helismaata, samaa vuosikertaa... ei hänkään pystynyt julkaisemaan kuin semmoista tekstiä joka hyväksyttiin. Nimittäin... näin olen kuullut... välillä Repe riimitteli niin kummallisia, niin kummallisia, niin kummallisia ja rivoja lauluntekstejä - keikkaautossa kun bändi matkusti paikasta A paikkaan B, että Pobedan muut matkustajat jähmettyivät sanattomaksi. Hyvä että välillä nielaisivat, tai hengittivät, sama asia se. Koska kaikki olivat sielunsa syvimpiä sopukoita, siis kiireestä kantapäähän, järkyttyneitä siitä miten... SUOMENKIELELLÄ VOI SANOA NOIN! siis rivosti... (glups)

  Minulla on tästä aikalaistodistus. Jorkka. Tai... no joo, se tais kuolla jo 2003. Mutta kumminkin.

  VastaaPoista
 8. Helismaan elämäkerran luin, en nyt viitsi tarkistaa, mikä sen nimi oli, tai kuka sen kirjoitti. Siinä käsiteltiin ohuesti sitä, että Helismaa lasketteli lauluistaan miesten versioita. Mainittiin vielä, ettei aikakausi olisi niitä sulattanut.

  Kotonaan Repe oli raitis, mutta jo Helsingin rautatieasemalla saattoi kurkkuunsa kulauttaa viinapullollisen, kun oli kiertueelle lähtemässä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, haluaisin todella tietää miten Paavo-hai iskee hampaansa viattomaan uimariin... aaarhggggh. oi, Kerro, lintu nimeltä Karanka?

  Juha Vainio, ennen kun raitistui ja kuoli, oli sillä lailla alkoholiongelmainen, että ei voinut odottaa kapakassa että saisi 4 cm ja toisen 4 cm ja toisen 4 cm... etc. Hän joi kertaheitolla aina puolet koskenkorvapullosta, siis 25 cm. Siksi hän ei kapakoissa viihtynyt, paitsi jos oli pakko "edustaa". - Itse kertoi asian olevan näin.

  Alkoholismissa, tai huumeissa - vaikka ne liittyisivät miten tahansa ihmisen luovuuteen - ei mitään kadehdittavaa ole. Ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, Mr. mikis

   https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

   Poista
 10. Rahankeräykset ilman lupaa taitavat olla kiellettyjä, mutta jokainen inhimillinen ja tuskaa tunteva ihminen voi hyvin käydä vaikka kaksikymppisen pudottamassa Lipposten postilaatikosta. Kun ihmisellä on tarve, ei sitä pidä halveksia. - Päivi uuteen nousuun, pois syrjäytymisen tieltä!

  VastaaPoista
 11. Älä ihmisiä yllytä.

  Yhdellä mun kaverillani oli kumma into kuseskella toisten ihmisten kerrostaloasuntojen postiluukuista sisään. Mutta kerran kotona oli vain koira, sinne yksikseen jätetty kuolaamaan, sellanen iso scheeferi, joka huomasi että "ahaa, ystävällinen postelijooni tyrkyttää mulle postiluukusta nakkimakkaraa..." Ja haukkas.

  Sen lyhyinen se.

  VastaaPoista
 12. Juu, mutta Päivi tai Paavo eivät ehdi purra käteen, jos setelin sujauttaa tarpeeksi nopeasti.

  VastaaPoista
 13. Okei okei okei. Voitit! Täytyypä käydä Otto-automaatilla. Ja nostaa yks kakskymppinen. Puhtaana käteen.

  VastaaPoista
 14. Aargh!

  https://static.ylilauta.org/files/qw/orig/y2442uaw/Paavo_Lipposen_muikea_ilme.jpg

  VastaaPoista
 15. Kai huomasit, ystävä hyvä, että iines-blogissa on perustettu Päivi ja Paavo Lipposen rahasto. Oletan, että hyvin runsaskätisesti sinäkin, Riku, osallistut tähän keräykseen. (lipoo huuliaan) Olethan aina muutenkin innokkaasti ja innovaatisesti mukana kaikenlaisessa hömpässä, Riku. (niistää nenäänsä) Nyt on vaan niin, Riku, että toistaiseksi nämä rahalahjoitukset voi tehdä vain minun kauttani. (pieraisee äänettömästi) Niinpä jos minä tässä nyt annan pankkitilini numerot (haistelee ilmaa, HYH) niin panetkos sieltä kuule Riku tulemaan sellaiset sopivat parit kolmet donitsit (naurahtaa leikkisästi) eli apaut 2-3000- ekua mun tililleni niin minä panen ne siitä sitten vierimään eteenpäin (Alkoon).

  rollings stonesit sulle vaan ja sun heiluvilles, Riku!

  Ps. Niin ja Anonyymi vois kans heittää ainakin femman (vittu)!

  Ai niin, tilinumeroni on: IBI UF AH JA OF 1777725577889991147301 ja 0.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä kuin paljoa, mutta vitosen laitan minäkin heti tulemaan.

   Poista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)