torstai 6. huhtikuuta 2017

Äänestä parasta mahdollista!Furunkkeli Ryyni-Ryynänen on nyt ehdolla myös kunnallisvaaleissa, muista täyttää kansalaisvelvoitteesi ja raahaudu vaaliuurnalle. Ryyni-Ryynänen ei vieläkään ole unhoittanut pienen ihmisen asiaa, ihmettelee kauhuissaan, miksi köyhät eivät hanki itselleen rahaa.(aiemmin:  http://ripuli-suurimouhijrvierikoisnumero.blogspot.fi/2009/06/aanesta-mantit-euroopan-elateiksi.html)

7 kommenttia:

 1. Höh, en tiedä lainkaan ketä vielä äänestän... Tämä ehdokas lienee siellä Teidän vaalipiirissänne:)

  VastaaPoista
 2. Harmi, ettet ole samassa vaalipiirissä, Ryyni on paras kaikista.

  VastaaPoista
 3. Yhteisöllisempää luottamusta kaikille!

  VastaaPoista
 4. Samppa, lauseesi tuntui niin vaalilauseelle, että minun täytyi se googlata. En saanut selville, mitä se tarkoittaa. Komeasti sanottu silti.

  VastaaPoista
 5. Noin viikon uutiset, ja vaalilause generaattori.

  VastaaPoista
 6. Minä jo ehdin äänestä Rauno Ryyniä. Hän kun väittää olevansa 'pienikullisten ihmisten puolella. Myös huomenna.' - Jota vähän epäilen.

  Lieksassa on sellainen keskikokoisten kunnallisvaaliehdokas kuin Marco Makarooni, on ollut jo vuosikausia. Ehkä kauemminkin? Mutta kukaan ei koskaan ole häntä äänestänyt. - Harmi.

  VastaaPoista
 7. Voi vee tätä elämää. Google minut petti jo aikaa sitten, eikä lähetä minuklle enää sähköpostiin tämän kommentointeja. Tänään tietokoneeni näppäimistö irtisanoi itsensä, en tiedä, midtä on kyse, toinenkaan näppäimistö ei koneessa toimi. Vimeisimmällä kännykälläni en pääse rikuriemuna kirjautumaan. Brodilta hain läppärin lainaksi,

  Myöhästynyt aprillipila tämäkin oli, voi vee, jos menit Ryyniä äänestämään. Ketä tahansa, muttei sitä!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)