lauantai 9. huhtikuuta 2016

Ele hooritee


Ennen oli vain maalaiscolaa, Agricolaa, - vuoden -52 jälkeen on onneksemme saanut Coca Colaa.

---

Tutkimus on osoittanut, että mitä enemmän gutaa, sitä paremmin futaa. Lämpimät onnittelut tutkimuksen tekijöille.

---

 Elämme kovia aikoja. Moni laittaa toivonsa jopa Paavo Väyryseen, joka on tullut kuuluisaksi siitä, ettei hänestä koskaan voi tulla tasavallan presidenttiä.

---

Haluatko joojaa Jaajoksi, on nostattanut tunteita. En tiedä haluanko, mutta leikkaa nyt, saatana, se kamala liuhulettisi. Taltalla ja vasaralla, jos muut keinot eivät riitä.

---

Björn, - Brorin poika, ei veli -, kertoi, että "Suomen kohdalla peli on melkein menetetty".
Hyvin sanottu, Kansallisosakepankkia tai Suomen Yhdyspankkia ei enää ole, Wahlroosin pankissa on pakko käydä.-  Siinä, joka avittaa rikkaat välttämään maamme tukemisen.

---

 

4 kommenttia:

 1. Minä puolestani toivon, ettei Jaajo leikkaisi Paavo Ruotsalais -tukkaansa. Se on juuri se juttu. Suosittelen keskipääjakausta sinullekin, Riku. Ja anna kasvaa korvan päälle. Sitten vain uusi kuva blogilogoon.

  VastaaPoista
 2. Heh, minä viimeksi ajoin kotiparturikoneella ihan tasaiseksi. On se onneksi jo kasvanut.

  VastaaPoista
 3. Björnä yrittää vanhaa temppua, kun on ongelmia, käännä ne toiseen suuntaan.

  Tai kuten tiedetään mielenterveysonglemista, että kun omat ongelmat ovat suuria, ratkaistaa silloin maailman ongelmia, tai vaan Suomen.

  Kumpi vaan on parempi vastaus, on lopputulos selvä. Svenssonit antaa Bjönälle kenkää, ja se painua muiden veropakolaisten ghettoon Portugaliin, jos hengissä selviää.

  VastaaPoista
 4. Björni senkun björnii. Aika hyvä holli tässä on nyt siitä, että ruottalaiset heittävät pikku-Wahlroosin hevonvittuun.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)