torstai 31. joulukuuta 2015

Vaihdetaan vähän käytetty vuosi uuteen ja loistokkaaseen
Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, vuosi näyttäisi pian vaihtuvan,  - nyt on siis aika tehdä uudenvuodenlupauksia. Niissä täytyy olla itselleni tiukkana, tuntuu siltä, että tässä rapistuu vuosi vuodelta. 

Ensimmäinen tavoitteeni on saada painoa lisää, kymmenisen kiloa olen päässyt parin viime kuukauden aikana laihtumaan. Ei auta, ei, tiukka läsäkuuri on vedettävä. Onneksi S-marketista saa hyvää grillikylkeä ja vihannekset on helppoa jättää vähemmälle. Alkoholin käytölle on myös tehtävä jotain, oluen juontini on ollut niin vaatimatonta, että suorastaan hävettää; närhetkin juovat enemmän.  Täytyy katsoa, jos ainakin tammikuussa pystyisi olutta suorastaan lomottamaan.

Jaa, mitäs vielä, etten itseäni turhaan säälittelisi ja vetäytyisi tekosyiden taakse. - Noh, myönnettävä se on, liikuntaa minun ei tarvitse vähentää paljoakaan, sen määrä on ihan järkevällä tasolla.

Tulkoon uusi vuosi.

15 kommenttia:

 1. Närhistä en niin alkoholinkäyttäjinä tiedä mutta tilhet on kovia vetää lakkaliköörejä. Ja miksei myös oksalakkaa. - Niiden maksakin tutkitusti (en tiedä kuka on tutkinut ja miten?) polttaa alkoholia kuusi (6) kertaa tehokkaammin kuin ihmisen. Ajatelkaa nyt! Jos ihminen pystyy juomaan, tollain kevyesti, pari kossua per vuorokausi, niin... tilhenä kykenisi hän kippaamaan samassa ajassa 12 pulloa kossua. - Ps. Pakko siinä olisi jo pyytää pomolta palkankorotus. Ei rahat riitä enää, jukolaaa-uuta!

  VastaaPoista
 2. No voi närhen munat, että tilhet ovat kovia hapottelijoita. Onneksi puhuin närhistä, ei pomo ikinä antaisi tilhikorotusta palkkaan.

  VastaaPoista
 3. Minä taas pohdin, että solvaan kepuloisia poliitikkoja ja muutamia kokaiinikokoomuslaisia vielä enemmän twitteritililläni.

  Se olkoon uuden vuoden haasteeni, jos saisi haasteen kunnianloukkauksesta, käyttämällä joukkotiedotusväline twitteriä.

  No, ehkä en vihapuheeseen ryhdy, koska en ole Hirvisaari. Mutta mauttomuuksiin? Sananvapaus käsittää mauttomuudetkin, jota tosin ei usko, tapaus Seppo Lehdon takia. Mutta hänen suurin rikoshan taisi olla esiintyminen toisella henkilöllyydellä?

  Vähän tiukka paikka? Hmm, ehkä en sittenkään halua oikeuteen, mutta pidän oikeuden pilkata poltiikkoja jatkossakin.

  VastaaPoista
 4. Poliitikkoja on hyvä haukkua, mutta lainaan lausetta, jonka nuorena ollessani kuulin yhdeltä poliisilta: "rosvojen takia ei kannata tuomioita ottaa. "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuokin on. Mutta me ei asuta vielä Venäjällä. Mielestäni saa sanoa misteriä rosvoksi. Koska sellaisihan ne näyttävät olevan.

   Jos tästä tuomio tulee, niin tulkoon.

   Poista
  2. Kokeile Johan Bäckmanin huumorintajua? Se on kova dosentti nostelee oikeusjuttuja; on kai hävinnyt niitä jo Helsingin rosiksessakin jo toistasataa. (Viisi on kuulema voittanut! ja yksi on päättynyt tasapeliin.) - Itse kerran yritin haastaa hänet haastamaan minut kunnialoukkauksesta, kun julkisesti ehdotin "Johan Bäckman ratsastajapatsasta": siinä tämä JB ei istuisi hevosen selässä - niin kuin näissä yleensä - vaan tunkisi itseään, pää edellä, hevosen anusaukosta sen (hevosen) sisälle. (Kuikka-Koposen bravuurinumerohan tämä oli! siis mönkiä sitä kautta hevosen sisään. Kyllä markkinaväki ihmetteli! Kuikka Koponen oli varsinainen Mandrake!)

   Samppa, kun ooot kauhee googlettaa, niin jollet ukkoa tunne niin ...

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuikka-Koponen

   Poista
  3. Kuikka Koponen. Kaikkea sitä.

   En minä ala oikeusjuttuja nostelemaan. Se on niin pois minusta. Mutta valtapitäville poltiikoille pitää ja täytyy vittuilla.

   Johan B ei käytä valtaa, muualla kuin ehkä Venäjän mediassa, ja käsitätääkseni sekin on heikoimmissa kantimissa nykyisin. Siis Johan B:n puheaika. Ihan kuin köyhän prepaid puhelin.

   Kauhea googlettaa, sen ainoan kerran kun en anna linkkiä I want you kappaleeseen ja pyydän googlettaa, niin heti väärä leuka soimii.

   Hyvää ja parempaa uutta vuotta sinullekkin Mikis, ja olkoon niitä monta. Kuten kaikille muillekkin.

   Ja Riku saa tulla käymään vaikka täällä mun luona, teen sellaisen pyttipannun, että tulee 2kg painoa heti.

   Poista
 5. Johan on, sanoi eukko, kun Takamiehen näki hevosen perseeseen kömpivän!

  Kiitos Samppa, täytyy joskus tulla pyttipannut häivyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tässä yritän saada videobloggaajaa Big Steveä tulemaan tänne Suomeen Ruotsista.

   Lupasin, että teen hänelle sellaisen pyttipannun, että oksat pois. Mutta siinä olisi kameroita? Että ehkä privaatimpi syömäsessio.

   Mutta ei kaalispydäriä, vaan sellainen perinteinen perunaversio jossa pn paljon lihaa!

   Tulee jo nälkä. No, ensi vuonna, ensi vuonna.

   Poista
  2. Vikaisin juutuubista tuota Big Steveä, minä kun olen jo kelkoista pudonnut, enkä tiennyt hänestä mitään. Suosittu näkyy olevan, videoillaan satojatuhansia katsojia, ainakin yhdessä yli miljoona.

   Poista
  3. Enhän minäkään hänestä mitään olisi tiennyt, ellei jostain kumman syystä youtube suositteli videoita katsottavaksi.

   Niinpä minä sitten niitä katsoin läpi. Yksi miljoonasta.

   Poista
 6. Valokuvassa edesmenneen Mil/ Saattaja Hämeenmaan kansia ja toinen ruotsalaisista Boforsin konetykeistä. Tuolla pudotin kauko-ohjatun maalilennokin. .

  VastaaPoista
 7. Onneksi jäi lupaukset tekemättä, no kuntoilua voisi lisätä, nyt on tosi hyvät ilmatkin...

  VastaaPoista
 8. Mitä vaan, mikä huvittaa, mutta luojan tähden, pysy pois pakkasesta!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)