torstai 24. joulukuuta 2015

Juhla on - nyt paikat koreaksi


Joulupukki, tuo joulun parrakas monisatavuotinen pienokainen, on totta. Jos kadottaisimme uskomme pukkiin, voi olla, että mieleemme tulisi kerettiläisiä ajatuksia myös siitä, ettei keskustapuolue mahdollisesti olisikaan maatamme pelastamassa.

---

Kenellekään ei tullut yllätyksenä, että keskustapuolueen nuorisojärjesto valitsi pääsihteerikseen aiemman  Suomi-Korea-seuran vetäjän. - Pohjois-Korealla on meille jukuripäille suomalaisille vielä paljon annettavaa pakkolakien kivisellä tiellä. Ilahduttavaa, että keskustapuolue osoitti tällä valinnallaan viimeinkin kunnioitustaan todelliselle asiantuntijuudelle ja osaamiselle.

---

Keskustapuoluelaisen uskomuksen mukaan joulupukki on jo lähtenyt kotoaan Pohjois-Korean Paektu-san vuorelta ja on hyvissä ajoin täällä meillä lahjoja jakamassa. Ennen lahjojen jakoa, pukki tiettävästi saunoo keskustapuolueen napamiesten kanssa tulikuumaksi lämmitetyssä, ruotsalaisella kiukaalla varustetusssa, saunassa ja syö suomalaista kinkkua. 

---

 Siltä varalta, että pukki alkaisi tänä vuonna lahjojen jakamisen sijaan availla komeroiden ovia ja lipastojen laatikoita, kannattaa varautua hyvissä ajoin esimerkiksi nyrkkiraudalla tai tukevalla pampulla. - Hauskaa joulua!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua Rikulle toivoo Iines. Sateesta ja tuulesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin, Iines! - Eilen täällä paistoi aurinko. Lumettomuus on minusta kivaa.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)