keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Ajatusharhailua mediaa seuratessa


Naisnäyttelijöiltä olemme saaneet kuulla, että he pitävät elokuvien kohtauksissa mielellään vaatteetkin päällään, jos se vain on hyvin perusteltua ja sopii luontevasti esitykseen.
---

Oletteko kuulleet Eero Lehden rankasta päivästä edukunnassa? - Kansanedustajat kälättivät niin tohkeissaan, ettei silmäntäyttä saanut nukuttua.
---

Kirkkohopeisiin alle kolmekymppisenä empiirisesti tutustunut kansanedustaja Hakkarainen, kannatti eduskunnassa jotain puhuakseen kuolemanrangaistusta maamme lainsäädäntöön.Niinhän tuo puhui kuin pienen kunnan muinainen kirkkoherra tai rattijuoppoja jahdannut vanha poliisimies.


----

Suomalaisen iskelmämusiikin syvin olemus löytyy niin, että käännetään italian kielestä sikäläistä krääsämusiikkia. Olen italialainen kääntyy hienosti Olen suomalaiseksi ja Afrikka tai Intia, kuisollakaan, Kuusamoksi. - Isot äijät niitä sitten täällä kaljoissaan kuuntelevat, itkeskellen syrän itsesääliä täynnä: "Tää on niin suomalaista, ei sitä kukaan muu ymmärä!" 

Tässä kuitenkin The Coverdales esittää Pekka Siitoin-kuvalla varuustetun käännöksen: "Saatana!"

 


4 kommenttia:

 1. Tsekkaa Stubbin twittertili. Mies on ihan selvästi kamoissaan kirjoitellut henkisiä timo haapaloita. Kuten myös näkyy Hesarin toimituskin olevan henkisesti timo haapalan linjoilla.

  VastaaPoista
 2. Vain hetken aikaa kehtasin niitä lukea. Eikö tuolla miehellä todella ole mitään tähdellistä tekemistä sen sijaan, että tehtailee tuollaisia ihan b6 viestejä. Uskookohan hän niihin itse.

  VastaaPoista
 3. Kun on henkisesti timo haapala, voi mitä tahansa tapahtua.

  VastaaPoista
 4. Hänen kirjoituksiaan ja edesottamuksiaan en juuri ole seurannut.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)