maanantai 23. marraskuuta 2015

Juupajoki, vaan eipä virtaaEnsilumi tuli sitten tänne eteläänkin noin kuukautta totuttua myöhemmin. Muualla Suomessa satoi enemmän. Pohjois-Suomessa, lähellä Tamperetta sijaitseva Juupajoki oli pitkän tovin kokonaan ilman sähköä, kun tykkylumi kaatoi puita linjoille. Wikipediasta tarkistin, kunnassa asuu noin kaksituhatta ihmistä ja siellä on useampi museoitu museo. VR osallistui sähkölaitoksen katkoon tukilakolla.

---

Ostin Anttilasta vajaan viidentoista euron hintaan Dave Lindholmin uuden cd:n, kun olin lukenut Soundista levyn arvostelunkin. Levy löytyy kokonaisuudessaan myös You Tubesta. Arvostelu tosin oli sellaista Diandra-, Robin- tai Isaac Elliot-kamaa. Kyllähän minäkin uskon jaan, mutta ei tämä levy ole Lindholmin suomenkielisten levyjen parhaimmistoa, - ei se ole, ei se ole. Kivan tyttömäinen oli Soundin kriitikon loppulause: "Toista Daven kaltaista ei ole eikä tule."  Tuohan soundaa aivan takavuosien Suosikilta.


---

Maamme hallitus on tiettävästi päättänyt perua kaiken, sen puheista ei tarvitse piitata, kaikki on lopetettu. Paitsi jos ilmenee, että kätilöt ovat eri mieltä.

--

Ei mulla mitään asioita ole taaskaan, kunhan virkkaan ja virvon.

---

(Kuvituskuva: Hakaniemessä ei ole lunta kesäaamuisin.)

6 kommenttia:

 1. 15 eurolla saat kuukauden spotifytä ja jää vielä vitonen kaljaan.

  VastaaPoista
 2. Juu, mutta minä vanhana ja väsyneenä pärjään sillä ilmaisversiolla. Edellinen cd, jonka ostin, taitaa olla joskus vähän Mooseksen jälkeen hankittu.

  VastaaPoista
 3. Musikki piristää, rentouttaa ja lisää voimia. Että kybä kuussa on hyvä sijoittaa, varsinkin jos omaa älypuhelimen vielä.

  VastaaPoista
 4. Minä kuuntelen musiikkia toisinaan hermostuttavankin paljon. Mutta siinäkin ukko oon, että liikkeellä ollessani en koskaan. Minulla ei puhelimessa ole talletettuna kuin High Chaparral-lännensarjan alkumusiikki, joka toimii soittoäänenä.

  VastaaPoista
 5. En minäkään kuuntele enää pipodiskoa. Mutta eräässä työssä kun joskus ammoin olin, niin kyllä se helpotti arjen kulkua, kun kuunteli ääniä päänulkopuolelta :)

  VastaaPoista
 6. Juu, ja piti sanomani, että reilusti alle kymmenvuotiaana, kun aloin sarjaa seurata, se on siitä jäänyt ikuisesti mieleeni. You Tubessa on tällä hetkellä runsaasti jaksoja ja olen vähän verestellyt. Jostain syystä silloin lähettivät sarjan meille kokonaan mustavalkoisena. Caramba!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)