keskiviikko 5. elokuuta 2015

Rakkauden nimessä
Laittoikohan kukaan lukijoista merkille Suomessa vierailleen natokenraali Philip M. Breedloven hauskaa nimeä, ja sen samankaltaisuutta 1960-luvun suosikkielokuvan Dr. Strangeloven, Tohtori Outolemmen, kanssa. 

Sanakirjasta tarkistin sanan "breed" merkityksiä. Saattaa olla, että nimen suomennos olisi Sukurakkaus, mutta aika erikoiselta kuulostaa, jos nimi sittenkin on Siitosrakkaus, tai mikä vielä erikoisempaa, Sukulempi.

---

Saarivaltakunnassa osataan seksiskandaalit, siellä ei turhaan tekstiviestien kanssa tuherreta!

Britannian jokamiehen lehti, Sun, julkaisi kuvia parlamentin ylähuoneen jäsenestä ja lordista, lehden lordi Kokaiiniksi nimittämästä poliitikosta, joka rietasteli maksullisten naisten kanssa. Lehden kansikuvassa lordilla oli rintaliivit ja nahkatakki päällä, hänen vetäessään sätkää posket lommolla.

Suomessa tällaista ei onneksi voisi tapahtua, lehdet eivät ikinä suostuisi moisia kuvia julkaisemaan!

---

Kunnianarvoisan ex-pääministerin, Sir Edward Heathin, oudon rakkauselämän tutkimukset ovat edenneet Britanniassa kiivaaseen tahtiin, nyt kun hänen kuolemastaan on kulunut vasta kymmenen vuotta. Tuntuu hieman pahalta, että edesmenneiden asioita näin tutkitaan, tutkimukset vetävät mitä suuremmassa määrin lokaan Raiskaaja-Eetun kunniallisen konservatiivisen muiston.

---

Laulajatar Cilla Black menehtyi sunnuntaina. Tässä Cilla esittää yhden rakkauslauluistaan parin statistin kanssa. Hänellä oli sama manageri noiden kahden avustajan kanssa, siksi varmaankin ovat Cillan kanssa päässeet kuviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)