keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kuinka me kehtaamme - ja kyllähän me kehtaammeKuvituskuvassa Tulli mainostaa harmaan talouden välistävetäjien vievän kaikilta. - Yhteiskuntasopimus on saatava mitä pikemmin, se ei vie kaikilta.Aku Louhimies on tekemässä Tuntematonta sotilasta uudelleen. Tuntemattomia sotilaita näyttelevät ilmeisesti tv:stä tutut näyttelijät.Veikkaan Rokkaa näyttelevän olevan tuttu MTV3:n Putouksesta.

Jäämme jännityksellä odotttamaan, kuinka sodassa käy tällä kertaa. Jokohan pieni, mutta sisukas Suomi tulee ensimmäisenä maaliin.

---

Pyöräilijät järjestivät muisto-ajon aggressiivisen autoilijan ilmeisesti tahallaan tappaman pyöräilijän muistoksi. Muistoajo muuttui yllättäen joukkoliikenteen vastaiseksi käsikähmäksi. Tätä on vähän vaikea ymmärtää.

Bussit saattavat harmittaa, mutta kyllä niitä tarvitaan. Pyöräilijät eivät ehkä tienneet, ettei kaikilla ole omaa autoa arkikäytössään.

---

Ammattikorkeakoulun rehtorilla kerrottiin olevan allaan ainoastaan 118 000 euroa maksava työsuhdemersu. Aika onnettomalta tuntuu, jos rehtori joutuu moisella köröttelemään eri kaupunkien välejä. Jutussa ei nimittäin hämmästyksekseni mainittu suihkukonetta tai helikopteria lainkaan. Toivotaan asian korjaantuvan viimeistään yhteiskuntasopimuksen synnyttyä.


----

Helsingin Sanomat kertoi Aurinkokuningas Ludvig, Ludde, Neljännentoista ottaneen vastaan ulkomaisia arvovieraita samalla, kun istui tarpeillaan. Ludden lääkärit arvioivat tuotokset tuoreeltaan, olettenkin ihastellen: "Voi kun kaunis kakka" ja "jaloa tavaraa!"

Maailma on edistynyt, pienessä ja köyhässä Suomessa jopa ministereiltä lentää paskaa putkonen pullollaan, alamaisten ihastellessa tavaran laatua.


11 kommenttia:

 1. 15 000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna. On se vaan kumma, jos ei pian Persujen pj ole Hullu-Aho.

  VastaaPoista
 2. Missä luki, että ottaa niin paljon? - Googlehaulla "suomi ottaa 15000 pakolaista, minä sain kaksi linkkiä suomi24:n, yhden vauva-lehden keskusteluihin ja yhden mv-saastaan.

  VastaaPoista
 3. Siis Suomeen saattaa tulla näin paljon turvapaikanhakijoita, sikäli kun määrät pysyvät samana kuin mitä nyt on tullut väkeä.

  Uusi Suomi kirjoittaa tästä?

  VastaaPoista
 4. Ei Halliksesta ole puheenjohtajaksi, kätensä alkaisivat täristä liikaa ja naamansa puna muuttuisi vihreäksi.

  VastaaPoista
 5. Politiikasta en kamalasti välitä enää, en tarkoita että politikointi olisi väärin: se on ainoa keino vaikuttaa asioihin. Mutta minä sain aikoinani tarpeeksi paljon paskaa suuhuni - että tehkää te nuoremmat sitä nyt. (Mahd. uutta politiikkaa. Ja intoilkaa!)

  Ps. Suomi jäi sodassa Neuvostojen Liiton kanssa hopealle. No, osaanottajia oli vain kaksi. Itse osallistuin kerran Lounais-Hämeen Teinien Kulttuurikilpailuun, runosarjaan. Ja voitin pronssia. Mutta... mutta, osallistujia silloinkin oli vain kaksi!

  VastaaPoista
 6. Yhden asian haluan sinulta kysyä: miksi juttelet Rauno Ärrän Kloonin kanssa?

  VastaaPoista
 7. S-kauppa mainostaa että "halpuutimme hintoja".


  Minun mielestäni sinä olet vitun fiksu ihminen, muun muassa siksi, että et anna sen häiritä itseäsi. Nyt kun juttelet #Rauno Räsäsen# kanssa, mainostat että "hölmyytän itseäni". - En oikein ymmärrä?

  VastaaPoista
 8. Noissa ns. Rauno Räsäsen kommenteissa ei ole mitään ei mitään samaa verbaalisuutta kuin oli oikean Raunon kommenteissa. Huono, huono Klooni hän on. Etkö Sinä nyt Herran Jumala osaa lukea?

  VastaaPoista
 9. Hölmö olen aina ollut.

  Rauno palasi usein teemaan tietämisen vaikeudesta. Siihen vetoan, ajatuksistani en osaa sanoa, en osaa päätellä tästä asiasta mitään.

  VastaaPoista
 10. Enhän minä, voi hyvä Riku Riemu, voi siitäkään olla varma että oletko sinä oikeasti Riku Riemu? Epäilen vain, että olet. - No, Samppa on ainakin Samppa, ihan Jees, vaikka säikähtikin niin Neekerisankkerista.

  VastaaPoista
 11. Kävin ajokortistani tarkastamassa ja kyllä minä todellakin olen Riku Riemu. Vaikkei siinä niin lukenut.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)