keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tietämyslaatikko
- Päivää kauppakeskuksen täti! - Luin, että te myytte täällä elämyksiä.

- Päivää setä...niin tavallaan, kyllä, joo.

- Ostaisin yhden halvan elämyksen, se ei saisi maksaa kahta euroa enempää eikä mielellään edes sitä, ellei se ole aivan tavattoman järisyttävä.  

- Suksikaa vit...

- Ennen hiihtoa haluaisin kuitenkin,  sen elämyksen ohella, ostaa myös tietokoneen, edellinen hajosi. - Vanha uljas, lähes ratsastamaton sähköinen sotaratsuni päätti kavioidensa kopsotuksen. Ikinä en melkein käyttänyt, ja jos joskus käytinkin, niin paljoa en kuitenkaan ratsastanut, tai muuta peliä sen kanssa pitänyt.

- Heh, heh, tarkoitin, että herra on niin hyväkuntoisen näköinen, että varmaan harrastaa hiihtoa. Hetki vain, niin käyn hakemassa koneen varastosta. 

...

Kiitoksia, tässä laatikossahan on oikein kantokahvatkin, vähään aikaan en tule teiltä mitään pyytämään. Sen elämyksen palaan ostamaan joskus myöhemmin.  


---

(Perkele, kun hermot menee näiden ohjelmien asennuksissa) 

---

Päivän pannussa aiheesta aiemmin: "Siihen aikaan kun isä kompuutterin osti"

5 kommenttia:

 1. Ohjelmien asentamisesta on nyt hurjasti kokemusta, kun olen vuoden sisällä joutunut uusimaan sekä pöytäkoneen että läppärin. Oikein hämmästyin, kun Windows 8.1:een kävikin ikivanha rakkain ja ainoa, ainutlaatuinen Mahjong-ohjelmistoni, hankittu johonkin Vistaan tai jopa sitä edeltävään systeemiin.

  Kaikkein eniten vaikeuksia on ollut sähköpostiohjelmiston kanssa.

  VastaaPoista
 2. Seitsemisen vuotta hän puolestani taisteli. Useamman kerran meni tajuttomaksi, mutta aina onnistuin pelastaa. Viimeisimmässä kerralla tiesin pahan hajuisesta tussahduksesta, että henkensä on mennyt, tai kärsii äärimmäisestä laktoosi-intoleranssista, johon liittyy savun hajua.

  Ohjelmat kyllä uuteen lataan, mutta kun se kestää tunteja ja tunteja!

  Tiedostot siitä vanhasta saan kyllä, meinaan hankkia hieman harvinaislaatuiseksi osoittautuneen virtalähteen propelleineen.

  VastaaPoista
 3. Äskeisessä kirjoitusvirheet ja muut käsittämättömyydet liittyvät omaan alhaiseen äo:ni ja älypuhelimen kamppailuun herruudesta sen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Otin muistitikulle valokuvat ja kirjoitukset, ja tuo Mahjong oli cd:llä. Word-cd levyke ei sen sijaan enää asentunut. Muistitikkujen sisältöä en ole ladannut koneelle, kaipa ne tikulla säilyvät. Toisaalta ajattelin perehtyä pilvipalveluihin, niin ei tarvitsisi siirrellä. Ilmaisia ne kai ovat?

  VastaaPoista
 5. Ainahan tiedostot pitäsi varmuuskopioida toiselle levylle. Minäkin olen aikonut aikoa kai.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)