keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Poikkeuksellisen suuri nimitys SuomeenPolitiikan ja kaasun veteraani, ent. pääministeri Paavo Lipponen, on nimitetty Euroopan keisariksi. Tätä voidaan pitää suurenmoisena kruunauksena Lipposen pitkälle poliittiselle uralle, mutta myös ennenkuulumattoman suurena arvostuksen osoituksena koko maallemme.

Aiemmin Lipponen on epäonnekkaasti pyrkinyt Eurooppa-neuvoston puheenjohtajaksi, - virkaan, jota lehdistö nimitti Euroopan presidentiksi. Suomen presidentinvaalit häneltä menivät huomattavasti paremmin, ainoastaan äänisaalis jäi ennenkuulumattoman heikoksi.

Nimityksen ennakoidaan olevan erityisen merkittävä Kiinan kaupallemme. - Kun Lipponen voi jatkossa lähteä tasa-arvoiselta pohjalta neuvotteluihin hyvän ystävänsä, Kiinan keisarin kanssa, niin varmaa on, että sillä on tuntuvan merkittäviä vaikutuksia talouteemme.

Keisari ja keisarinna Lipponen muuttavat Brysselissä sijaitsevaan palatsiinsa mahdollisimman pikaisesti. Emme onnistuneet saamaan kiireistä valtiomiestä valokuvaan, joten kuvituskuvassa edeltäjä ja kollega, Napoleon Bonaparte. (Wikipedia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)