sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Paha maailma
Miljardööristä tuntui tosi pahalta. Niin pahalta, että sellaista ei voi köyhä ymmärtää: "tuntuu väärältä, hirveän väärältä!" -  Miljardöörin joka paikkaa kolotti ja päätä pakotti, selkä notkui rahasäkkien painosta, eikä niissä ollut kuin kahvilla käymisen rahasto siltä varalta, että olisi itse joskus joutunut maksamaan. Huutava vääryys viilsi, kidutti ja raastoi, se oli kuin koulukiusaamista kymmenennessä potenssissa. Eikö missään ole oikeudenmukaisuutta, vääryydenylistäjät saavat vapaasti mellastaa ja pahuuden voimat jyllätä.

Jumalani, Jumalani, eikö tässä maailmassa ole mitään rotia? - Ei minun rahapussiani, ei minun rahapussiani!, - Viekää mitä vain, mutta siihen älkäätteen kajotko! 


Herlin kaupallisen median tilanteesta HS:lle: ”Tuntuu hirveän väärältä”

9 kommenttia:

 1. No, onhan Herlinillä pointtikin tuossa jutussa. Mutta enemmän olisin huolestunut Hesarin sisällöstä.

  Taneli Heikka haluaa politiikkaan vihaa ja tämä madventures pelle haluaa väkivaltaa sen pohjalta mitä äänestetään ja juodaan.

  Tälläiset kommentit näin lähellä pieleen menneitä vaaleja kohtaan, vaikuttaa siltä, että on annettu komento, kirjoittakaa poliittisesta väkivallasta, ja kuinka se saataisiin suomeen.

  VastaaPoista
 2. Hesarissa on toki erilaisia havaittavia blokkeja, mutta kokonaisuutena se on erittäin oikeistolainen. Lakot se raportoi omaan tapaansa ja Antti Herliinille antaa aina parhan mahdollisen palstatilansa, koskee se sitten huoltansa hissien uudisrakentamisisesta tai markkinoiden epäoikeudenmukaisuuksista, Joskus aikasemmin väitettiin, että Eliaksen, myöhemmin Aatos Erkon kautena,olisi toimitus ollut itsenäinen. Ei ollut ei, omistajansa suulla lauloi.

  Tsubaduu, Hesari haluu juu!

  VastaaPoista
 3. Blokkejapa hyvinkin. Muistan erittäin hyvin Annamari Sipilän kirjoituksen, kuinka tarvitaan työssäkäyviä köyhiä palvelemaan kermaperse toimittajia 24/7. Tai kuinka vuosia sitten, kun Oras Tynkkynen tuli politiikaan, ne perseen nuolenta jutut kerta toisensa jälkeen.

  Raha. Luen mutta en maksa. Enkä tule koskaan enään maksamaankaan. Jos maksullista porvarisontaa haluan lukea, ostan Suomen Kuvalehden.

  VastaaPoista
 4. En taida olla ainoa, joka ei oikein Hesariin luota näinä päivinä. Ja sen tuntuu jo edelleenkin kukkarossa. Sanoma teki 11 miljoonaa tappiota tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 5. Aika yleistä se Hesariin ärsyyntyminen on. Toivottavasti taloutensa suunta kuitenkin kääntyy. Suomessa on vain yksi sanomalehti, ne muut ovat vain hämäystä.

  VastaaPoista
 6. Niinpä. Vain yksi lehti. Se on paha homma. Mutta tuossa yllä mainitisin monta syytä, miksi en aio ryhtyä lehden tilaaksi, vaikka minulla olisi se digitilauksen rahakin käyttää. Saa lehti parantua aika paljon, tai ainakin suunta muuttua.

  Apropoo, nyt olisi valokuvanäyttely viimeisiä silauksia vailla valmis. Muuttaa kuva kaksi, pois, lisää tai vaihda, mutta printit olisi nyt tässä. Jos ei muuta mieltä.

  Että syksyllä tere tulemast, laitan virtuaalisen kutsun kun tarkentuu.

  VastaaPoista
 7. Mielellään sinne tulisin, katotaan tuonnempana.

  VastaaPoista
 8. Saa sen käydä katsomassa anonyyminäkin. Ei ole mikään pakko osallistua boolin juomiseen.

  VastaaPoista
 9. Noh, eikäkö niiden kaljojen vuoksi just!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)