torstai 12. maaliskuuta 2015

Valkoiset langat

(Kuvituskuvassa vihreällä liitolla on kiirus ilmastonmuutosta ehkäisevään maailmankonferenssiin.)


Ai missäs se juttu on? - En voinut kirjoittaa, kun pyörryin luettuani vihreiden tiekartan kestävään talouteen. 200 000 uuttaa työpaikkaa?- Minä olisin luvannut 2-4 miljoonaa!

(tuon rasvatahran pyyhin jo pois pokkarini linssistä)

9 kommenttia:

 1. 200 000 työpaikkaa on yhtä paljon kuin keskustapuolue lupasi. Tarjoaako kukaan kolmeasataatuhatta, entä kahta ja puolta, tarjotaanko kahta ja puolta...? - Myyty takarivissä olevalle itsensäpaljastajan popliinitakissa seisovalle herralle!

  VastaaPoista
 2. Älä pelleile, myyty takarivssä jutulla.

  Minä perkle kun kerran olin huutokaupassa, siellä takanurkassa missä olin, myytiin kuusi työtä, kunne kysyin naapurilta, sinäkö ne ostit. Jän sanoi ei.

  VastaaPoista
 3. ai niin, kuvassa ei ole rasvatahra, vaan sun kenno on pilalla. uusi kamera, tai kenno

  VastaaPoista
 4. Vai kenno siitä on mennyt. No, reilun satasen taskukamera, ei sen kalliimpi.

  VastaaPoista
 5. Muistaakseni minun kameraan tuli tuollaisia jälkiä, kun oli pölyä kennossa. Kennon saa puhdistettua, tai sitten ei saa.

  VastaaPoista
 6. Minulla on yksi isompi kamera, joskaan ei mikään kymppi sekään, mutta sitä en juuri jaksa kantaa mukanani. Canon Ixusksella olen ottanut jo varmaan kome tuhatta räpsäisyä, ehkä sen on jo aika mennä.

  VastaaPoista
 7. Minä en voi olla kehumatta nykyistä räpsyäni, että Canon G15 vaan hankintaan. Pieni, kompakti mutta melkein järjestelmäkameran ominaisuudet. Ja kulkee aina mukana, kun kevyt on.

  VastaaPoista
 8. Katselin internetistä, vaikuttaa laatupeliltä. Sinä olet valokuvaaja, minä en itseäni ole sellaiseksi koskaan kokenut. Kunhan räpsin.

  VastaaPoista
 9. Amatöörit ovat aina tätä maailmaa kehittäneet, että vaan pieni askel eteen päin uuteen kameraan.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)