maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tiedottomuutta
Vaikka Raamatussa sanotaankin: "joka tietoa lisää, se tuskaa lisää", sillä tuskin ennakoitiin suomalaista tietotekniikkayritys Tietoa. 

Ilmeisesti entistä useammassa paikassa joudutaan kuitenkin vastaamaan kieltävästi kysymykseen: "Onks Tietoo?"

Tietoa tarvitaan nyky-yhteiskunnassamme entistä vähemmän, koska Tieto Oyj ilmoitti vähentävänsä työpaikkojensa määrää 435:llä.

---

Jokainen talousviisas tuntuu tällä hetkellä jälkiviisastelevan sillä, kuinka nykyinen hallituksemme on ollut peräti kaikkien aikojen huonoin. 

Poliittinen tyhjänpelaaminen, tyhjyys, on kuitenkin paljon vanhempi ilmiö. Sillä vain ei 90-luvun alun laman jälkeen ole ollut kovin suurta merkitystä, koska meillä oli matkapuhelinvalmistaja Nokia, Nokia ja vielä kerran Nokia.

---

Alexander Stubb syytti hänkin Bloomberg-nimiselle suuryritykselle antamassaan haastattelussa suomalaisia poliitikkoja selkärangattomuudesta, koska he eivät uskalla tehdä päätöksiä.Pitäisiköhän jonkun mennä Alexille kertomaan, että hän ihan oikeasti on tämän maan pääministeri. 

----


Naapurivaltion entisen presidentin ja entisen pääministerin, nykyisen presidentin, Vladimir Putinin, naamasta näkee, että hän on käynyt joko kauneusleikkauksessa, tai sitten Kalinkaa hoilaten ryypännyt  puolitoista viikkoa. Varmasti en osaa päätellä, koska molempien seuraukset näyttävät minusta pitkälti samankaltaisilta.

---
(Kuvassa Eila Hiltusen patsas "Sata vuotta suomalaista kansanvaltaa", puistoa ja suihkulähde)

2 kommenttia:

  1. Minulla kun on nykään tämä rosterin hitsaustaito, niin pitäisikö opetella hitsaamaan häkkyröitä, ja kutsua teoksia vaikka

    kansantalouden kriisi Stubbin ensimmäisen kommentin jälkeen.

    Mutta rosteri on kallista ja hitsauspuikot maksavat enemmän. Ehkä pitää vaan jatkaa käsittelemättömän käsittämätöntä käsitetaitelijan kädetöntä elämää?

    VastaaPoista
  2. Ihan kivahan tuo patsas on . Hauskasti kuvattu poliitikon selkäranka. Nuo pienemmät kappaleet ovat välilevyjä

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)