sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Elvytys onnistui: uhri kuoli, mutta saavutetut tulokset olivat hienoja

Viimeisten tietojen mukaan kansallisen kokoomuksen vaaliristeilijät (elvytysliikeristeily!) ovat palaamassa MS Baltic Queenilla Helsinkiin. - Kansalaiset voivat siis heittää kalvavan epäilyn, jonka mukaan olisivat laivalla pakenemassa maasta, Jyrki Kataisen viitoittaman esimerkin mukaisesti.

---

Lehtitietojen mukaan pääministeri piti humoristisen tervetuliaispuheen, jossa vakuutti puolueen olevan vaalien jälkeen suurin. Tiettävästi paikalla olijat olivat innostuneita. Tiedossa ei kuitenkaan ole, tapahtuiko entisen kaltaista kielillä puhumista, runsasta syljen eritystä ja hurmostilaan vaipumista. Pahvisesta Alexander Stubb kuvasta ei ole raportoitu.

---

Kokoomusnuoret saivat laivalla äänensä kuuluviin. He esittivät, että virkamiehiä tulisi korvata keinoälyllä.  Heidän mukaansa keinoälyyn olisi siirryttävä suurien tietomäärien käsittelyä vaativissa tehtävissä. - Tätä kannatan täydestä sydämestäni. Kokonaan uusi tieto minulle oli, että virkamiesportaassa on tähän asti käytetty laskutehtävissä vain helmitauluja, laskutikkuja ja suttupaperia.

---


Myös pienyrittäjät saivat kokoomukselta omansa. Heille puolue vilkutti iloisesti ja toivotti hyvää jatkoa.

---

Puolueen tärkeimmät linjaukset koskivat luonnollisesti maamme taloutta.

Kovia leikkauksia tarvitaan, muuten emme selviydy. Tehokkuuden saavuttamiseksi työntekijöiltä leikataan jalat, että pysyvät visusti työpisteessä. Myös kädet leikataan pois, että työnteon häiriötekijät, Facebook ja muu internetin joutavan päiväinen selailu, estyvät. Työntekijöiden päät leikataan kuitenkin vain tarkkaan harkituista ja erityisistä, paikallisesti sovituista, syistä.


2 kommenttia:

  1. Hyvinhän se kokoomusristeily sitten sujui!

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030819318895_uu.shtml

    VastaaPoista
  2. Vessojen hajoamiseen suhtauduttiin ilahduttavan kokoomusmyönteisesti: "Kusessa ja paskassa seistään, mutta kaikki on omien kovien ponnistelujen tulosta!"

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)