perjantai 13. helmikuuta 2015

Verkottumista
Uutiset kertoivat uusista salakuuntelun mahdollistavista televisioista. Ei kannata siis huolestua ja luulla aistivansa olemattomia ääniä, jos telkkarista kuuluu: "Puhua pelkele te siellä kovempaa, me ei kuulea!" - Tai: "We are not listening to ordinary people, I repeat: we are not listening to ordinary people!"

Töllön ruutuun saattaa myös tulla viesti, jonka mukaan se on säätänyt elokuvan äänenvoimakkuuden hiljaisemmalle, koska ohjelmassa esiintyvä räiske ja muu moikaaminen häiritsee apparaatin ensisijaisia toimintoja. 

---

Kaukana ei liene aika, jolloin jääkaappi päättää syömiset. Olutta siltä on turha kinuta, jos kiintiö on tullut täyteen. Kinkkua tai läsää hamutessa, kaappi lyö kouraan tomaatteja ja porkkanoita.  Eikä se suostu ottamaan sisuksiinsa lainkaan tuotteita, jotka ovat muiden kuin sopimusvalmistajien tai oikeiden kaupparyhmien valikoimista.

---

Yksi uutinen kertoi suomalaisten harrastavan mielummin somettamista kuin rakkautta.  Nuori rakastunut pariskunta istuu kalliolla melko lähellä toisiaan ja syleissään olevat ipädit lennättävät heidän keskenäisiä viestejään kiihkeään tahtiin. Välillä ihana lempi hetkeksi keskeytyy: "Oota hei, mä sain yhen tärkeen viestin, mun täytyy nopeesti vastata tähän!" - Hetken päästä lempi roihahtaa uudelleen: ah, miten ihanaa, todellista rakkautta! 

Myöhemmin elämässä touhu käykin hiljaisemmaksi, saattaa olla, että pariaan ei tavoita linjoilta lainkaan.

---

Sellaistakin kirjoitettiin, että kehitysmaissa ihmiset eivät välttämättä tajua Facebookin toimivan internetissä. Me paremmin toimeentulevat ja asiaan enemmän tutustuneet tiedämme, että internet-maksut ovat ne välttämätön paha, joilla Facebookin saa toimimaan. 

---

Missi mainitsi lehdessä, että tuntemattomat miehet lähettävät hänelle kuvia genitaaleistaan. Hän kertoi hävittävänsä moiset heti, eikä onneksi tuntunut saavan niistä kovin suurta ahdistusta. Toivottavasti hän ei kuitenkaan koskaan saa sellaisia ns. kyrpieitä, joiden ottaja on joutunut käyttämään selfie-keppiä kuvan, kyrpien, ottaakseen.

Tällaisilla asioilla ei välttämättä ole soveliasta pilailla, mutta toisaalta, saattaahan kuvien saamisessa olla kyse vain aivan viattomasta Teuvo Hakkaraisen asiakeskeisestä vaalikampanjasta.
---

(kuvituskuva liittyy olennaisesti lokkien lajikäyttäytymiseen kuuluvaan lokkina möllöttämiseen.)

2 kommenttia:

  1. Ai saablari, että on nokkelaa läppää :D Me like!Lisää!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitos, Helga, kauniista sanoista, jotka kannustavat minua matkallani vuotavalla soutuveneellä kohti Kiinaa!

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)