perjantai 27. helmikuuta 2015

Tabuloid rasa
Pienihän se on, mutta kyllä sen pöydästä erottaa. Ei mikään hassumpi lasin alusta. Mukavaa, kun silmäni eivät rasitu lukemisesta. Minä keräsin lapsena postimerkkejä, niissä oli runsaasti kaikenlaista mielenkiintoista. Miten sen erottaa mainoksista? - Helposti, jos tarkkaan katsoo, siinä lukee Aamuposti. Mistä se kertoo? - Muun muassa jostain Loppi-nimisestä paikasta, tietääkö kukaan, missä on Loppi? Voiko sillä sytyttää saunan kiukaan? - Tee vuositilaus ja kerää kaikki talteen, niin varmasti onnistuu. Mikä oli lehden mielenkiintoisin juttu? - Se, mikä oli siitä kärpäsen tuhrusta vähän vasemmalle.2 kommenttia:

  1. Mistähän syystä tämä nauratti:) Postmerkki vertauksestasi tuli mieleeni elävästi saunapyyhe, jonka äiti kerran tarjosi kun menin lapsen kanssa saunaan, niin tiuskaisin että meillä päin tämmöstä sanotaan nenäliinaksi.

    Eivätkös tabloidit ole ihan käteviä?

    VastaaPoista
  2. Hesarista tykkään tabloidina. Ison ja paksun lehden lukeminen junassa oli melkomoista chapliinia. Paikallislehti vain on tabloidina tyrmäävän pieni.Ehkä jopa hieman liioittelin sanoessani, että sen pöydästä erottaa. Eikä sitä edes voi sanoa paikallislehdeksi, Pohjois-Uudenmaan ja Etelä-Hämeen aluelehti se on.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)