lauantai 27. syyskuuta 2014

Poliittinen katsaus
Nimettömäksi jäänyt kansanedustaja parkaisi Iltalehdessä poliittisesta elämästämme: "Tämä ei ole mikään Big Brother!" - Hassua, juuri kun minä mielessäni pohdin 80-luvun alun suosikki tv-sarjaa, Kuplaa

Muistattehan: Viime jaksossa Laura sekä Lasse, kunnes Lasse ei sittenkään. Lauraa ei  kuitenkaan mikään estänyt. Sitten Sanni, mutta ei Lasse.  - Hämmentynyt? Asiat selviävät, kun katsot Kuplan tämän jakson. Mitä Lasse tekee tässä jaksossa?  Saako lukiolaisten liitto oman ministerin? Tekeekö ysiluokkalaisten järjestö asiasta valituksen.

---

Mutta jospa se sittenkin on Big Brother. Kesken hallituksen iltakoulun paikalle ilmestyy Alexanderin isä Göran täysissä jääkiekkoilijan varusteissa ja Hifk:n pelipaidassa. "Tulin yllätysministeriksi!" 

Alexander parahtaa hämmentyneenä: "Isi, tunnen kyllä suurta luottamusta sinua kohtaan, mutta minähän en koskaan ole eri mieltä kanssasi, enkä missään tapauksessa samaa ikäluokkaa!"

- Poika, poika, katos, kuinka lämäri lähtee. Näetkös tuon  kristallikruunun? ( - Viuuuuuh, räiskis, kilin, kolin, pam) 

 -Isukki, miksi ministeriksi haluat ryhtyä? Sanks mä silti olla vielä pääministeri?Suomen tasavallan pääministeri, dr. Alexander Stubb, vieraili taannoin viihdeohjelmassa kertomassa näkemyksistään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)