tiistai 16. syyskuuta 2014

KoplailuaEntinen eduskunnan hauska mies, eläkeläinen Bjarne Kallis, vaihtoi kristillisdemokraateista kokoomukseen:

"Itse en ole muuttunut ollenkaan. Mutta jos vaihtoehtoina on joko pieni kone joka valitettavasti aina silloin tällöin yskii, tai iso kone isolla moottorilla ja jopa nelivedolla, niin kyllä minä valitsen jälkimmäisen", sanoo Bjarne Helsingin Sanomissa.

Äänestäkää Bjarne eduskuntaan, minäkin haluan nähdä kun isolla koneella varustettu Bjarne yskimättä nelivedolla päästelee: etujalat, polovet, takajalat, etujalat, polovet, takajalat...


Epäilyksiin, että Bjarne nyt olisi vaikka kommunisti tai imaami, jos se edesauttaisi esiin pääsemistään, vastaan, ettei se niin voi olla: Bjarnella on missio ja arvot.


---

Joko sinä tiedät, ketä äänestää ensi kevään eduskuntavaaleissa? Haluatko, että Pia Kaumaa työnnetään käytetyissä, vai ihan tuliterissä lastenvaunuissa, pitkin valtiopäivätalon käytäviä? Vai äänestätkö sittenkin vihreitä, joiden suoraselkäisyys on herättänyt suurta huomiota ja kunnioitusta mm. kaikissa Robinin ja Isac Elliotin faneissa? 

---

Keskustapuolueen ehdokkaana näyttää olevan muuan Kauko Juhantalo. Vieläkö muistat koplailun? Ei mitään sementtikoplailua nyt, vaan puhtaalta pöydältä, Juha Sipilän viitoittamalla tiellä. Bisnes on bisnes ja kepu on kepu.Capiche?

---

Persut eivät myy persettään, kertoi puheenjohtaja Timo Soini. Ihan hyvä niin, mitä tuohon lisäämään. Kysynnän ja tarjonnan laki on kuitenkin armoton.

---

Semmosta vaan. Ei mulla muuta.

11 kommenttia:

 1. Herran jestas, Juhantaloako taas tarjotaan? Jo on kepulla ehdokkaat vähissä. Ja Bjarne vaihtanut ajopeliä. Epäilen, että iso vaunu suistaa Bjarnen ojasta allikkoon

  Vaan vaikea on löytää omaa ehdokasta, kun puoluekarttakin näyttää epävakaalta. Ihminen ei löydä poliittista kotiaan tässä yhteiskunnassa. Kai se on jälleen valittava pienin mahdollinen paha.

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä vähän samanlaisia ongelmia kuin Aarno Laitisella minulla on.

  VastaaPoista
 3. Jospa Herran Saarnaaja ja Profeetta Jouko Piho on ehdolla IPUn listoilla, niin vaalejen kovin ehdokas on löytynyt. Sitä niin halausi kuulla, kun kansanedustaja huutaisi saatanaa ja maailmaloppua puhujan pöntöstä. Mutta IPU. Ei sieltä kukaan pääse läpi. Sama kun nukkuisi vaan.

  VastaaPoista
 4. Minun täytyi tarkistaa, mikäs se sellainen IPU taas onkaan, Itsenäisyyspuolue näkyi olevan. Äänisaalis tulee olemaan hirmuinen.

  VastaaPoista
 5. Jouko Pihohan jo tuuletti vuonna 2011 että hänestä tulee kristilliten ääniharava. Sitten kirjoitteli omiaan, kuten aina, Uuden Suomen puheenvuoroon ja häneltä vietiin ehdokkuus pois.

  Ja kyllä minä niin mieleni pahoitin. Koska olin aivan taatusti äänestämässä häntä.

  No, ehkä joku Kari Peitsamo tai muu joka kiistää kuulennot ja muutenkin on tinapipo löytyy ensi vaaleihin mennessä. Pitää vaan muistaa seurata, nyt jo kovin tylsäksi päässyttä puheenvuoroa.

  VastaaPoista
 6. Ai niin, mutta kait sulle muuten Jouko Piho on tuttu? Jos ei, niin kantsii tutustua.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän minä hänet tiedän, enpä ole viime aikoina hänen kirjoituksiinsa törmännyt.

  VastaaPoista
 8. Kait on profetiat ja unet menneet niin pieleen, että ollaan vähän hiljukseen?

  Mutta joo, uutta ehdokasta. Heikkoa on.

  VastaaPoista
 9. Kyllä se on näin. Hannu Tanskanen ja Muutos 2011. Se on kova valinta ensi vaaleihin.

  http://hannutanskanen22600.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176560-eroon-kakarasta-hanki-mopo

  VastaaPoista
 10. Luin tekstinsä. Ettei ehdokkaalla vähän mopo keuli?

  VastaaPoista
 11. Tanskasella keulii joka päivä. Eikä huumori ole tarkoituksellista, vaan höpsähtävän tahatonta. Kuten jo puolueen valinta voi kertoa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)