tiistai 2. syyskuuta 2014

Aurinko nousee, aurinko laskee, kiirehtii nousunsa sijoille ja nousee taas
Julkisuudessa puhutaan aivan liian vähän masokistien oikeuksista, heidän määränsä on paljon isompi kuin yleisesti luullaan. - Tosin Yle Uutiset kertoi, että nyttemmin kokoomuksen kannatus tuloluokassa 2100-2900 €/kk on laskenut 20 prosentista 14,1 prosenttiin.

Anonyymeja teilipyörän rakastajia, 1250-2100 €/kk ansaitsevia kokoomuksen äänestäjiä,  on heitäkin peräti 13 prosenttia tuloluokasta. "Ajajjai, kun tekee positiivisen gutaa ja höntsää! - Aja vielä kaks kertaa autolla päältä, - onhan varmasti nastarenkaat?"

---

Keskustapuolue ja kokoomus ovat Ylen mittauksessa tasavahva kärki. Kepu ohitti kokotit 0,1 prosentilla mittauksessa, jonka virhemarginaali on 1,4 prosenttia.

Kumpaakohan äänestäisimme, kas siinä vasta pulma. 

 Kokoomuksen hurmoksellisuus (LOLOLOLOLÄLÄLÄLÄLÄLÄLOLOLO...) epäilemättä viehättää, mutta sittenkin: kepun lantakärry on tarjous, josta ei voi kieltäytyä. Juha Sipilä vetää joukkojaan kuin filmitähti, jopa suuri Marlon Brando tulee mieleeni. Capiche?

Edellisestä puolueen vallassaolosta jaettiin vain pikkutuomiota, tai ei tuomioita lainkaan. Väliaikaista kaikki on vaan: miksi huolehtia seuraavasta oikeusistuinrumbasta, johon on vielä kenties monta vuotta aikaa? - Kuten tiedämme, kepu ei petä koskaan.

Siitä kuitenkin huomauttaisin, että arktisen kukankasvatuksen tuen hakeminen talviselle parvekekukkaviljelmälle on tuhoon tuomittu yritys.

---

Virkaan nimitettävän puoluetaustalla ei ole mitään merkitystä, kunhan on kepulainen, totesi Juha Sipilä Kevan uuden johtajan valinnan yhteydessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)