maanantai 4. elokuuta 2014

Apua, apua, varas vei lompakon!
Pienoinen epäilys ihmisille heräsi, kun poliisin sijaan Matti Nykäsen häät turvasi kilpaileva turvallisuusalan yritys, moottoripyöräkerho.Sinisiä vilkkuja ei häissä tosin sittenkään olisi tarvittu, kaikki meni hienosti.


Helsingin Sanomat vahvisti tänään: poliisilla on hallintouudistuksen aiheuttama resurssipula. 
Polkupyörän, lompakon, mopon, auton tai vaikkapa jumbojetin perään on turha haikailla, poliisi ei niiden katoamisia ehdi tutkia. Moottoriajoneuvon takaisin saanti on mahdollista, jos varas ei tuhoa ajokkia; sivulliset tekevät ilmoituksen.


Helsingin sanomat kertoo:  "Poliittiset päättäjät ovat määränneet painopisteiksi talousrikosten tutkinnan, järjestäytyneen rikollisuuden torjunnan sekä liikennevalvonnan tason säilyttämisen liikkuvan poliisin lakkauttamisesta huolimatta."

Ettei vaan puolet resursseista kuluisi Jari Aarnion tapauksen selvittelemisessä. Luultavasti tutkintapaperia on jo neljä rekka-autollista valmiina, jaksavatkohan tuomarit lukea ne kaikki? Auerin juttu on tainnut jo siirtyä kokonaan osaavan oikeuslaitoksemme ikuisuuskäsittelyyn ("eiku, mennään viel yksi kiekka!") , eikä enää rasittane poliisiorganisaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)